Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powtarzam ,kupiłem na allegro - nie żałuję :mrgreen:

dzisiaj się n.p. dowiedziałem z instrukcji obsługi ,że można podpiąć auto klemami od innego auta z przodu :8)

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a kto mi wysle ta instrukcje na maila bo nie mam zamiaru czekac 2 miechy na to :D bedzie ktos tak mily? :D
Opublikowano

Piękne mówisz hmmm to poprosimy o zdjecie :)

co teraz mówisz nikt nie pytał wtedy na spocie zreszta ja z niej nie korzystam wiem,ze jest bo dzisiaj mnie tknelo zeby sprawdzic :)

Opublikowano

No tak ale tu nie chodzi o wersję elektroniczną, czujemy się oszukani, bo niby po co ta cała akcja była ogłoszona na stronie głównej BMW i po co podawaliśmy swoje dane?? W celach marketingowych???

Tak się nie robi, jeśli się coś obiecało to słowa się dotrzymuje, akurat BMW nie jest biedną firmą i myślę że stać ich na taki gest.

Jeśli jednak dostaniemy te instrukcje to odwołam wszystko co powiedziałem.

Opublikowano
Ale na stronie nigdzie nie padło słowo, że ta instrukcja ma być papierowa :D Nie chodziło o nic więcej, jak o zebranie danych marketingowych. Ale sam pewnie nigdy bym im tych danych nie podał, więc potrzebowali jakiegoś wabika.

E30, E36, E60, E87, F48

• 1 miesiąc temu...