Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Nie napisałeś nic o felgach. Rozmiar opon to jedno. Parametry felg to drugie. Podaj szerokość oraz ET, to ci odpowiemy na pytanie. Poza tym masz dział o felach. Wszystko tu zostało napisane. Jak to przeczytasz to zostaniesz expertem jeśli chodzi o gumy

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=164&t=127845

Edytowane przez Jack79
Opublikowano
Czy przy tym rozmiarze 17 szerokości opony 225 musi być wysokość 45 czy można jeszcze zaryzykować i dać 50?

Po co Ci 50 , nie kombinuj opony zrobia się baloniaste idiotycznie to wygląda, a komfortu żadnego nie zyskasz....

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

http://felgenkatalog.auto-treff.com

Wybierz e87 i masz do wyboru do koloru.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Cześć, Po przeczytaniu 30 stron poddałem się.

Przy feldze 18" 8,5J jakie musi być ET żeby koło było na równi z błotnikiem lub tak samo przy feldze 18" 8J.

Pozdrawiam,

Opublikowano
Cześć, Po przeczytaniu 30 stron poddałem się.

Przy feldze 18" 8,5J jakie musi być ET żeby koło było na równi z błotnikiem lub tak samo przy feldze 18" 8J.

Pozdrawiam,

Siema!

Dużo zależy od opony ale okolice ET35 dając standardowe 225/40.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cos słabo ten temat przeglądałeś. Wejdź sobie na stronę

http://felgenkatalog.auto-treff.com/

Wybierz E87 i będziesz miał wszystkie felgi na jakich wyjezdzało e87. Jak klikniesz jakąś to zobaczysz wszystkie parametry kół.

Opublikowano
Koledzy znalazłem felgi 5x120, 18', 8j, et35 (styling 167 M-pakiet) i chciałbym założyć na nie opony 225/40/18. Z tyłu wiem ze się taki rozmiar koła zmieści a jak z przodu? Będzie wystawać poza obrys...??
Opublikowano
Witam, szukam jakies felgi 17 ( nie srebrne ) do grafitowego koloru, jakies propozycje co bedzie pasowalo? Czarne, grafitowe? Moze jakies inne? Dziekuje za pomoc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Powinno wejsc. Mam takie same parametry na Styling 32 na E87 poliftowym i wszystko jest ok. Opony z tyłu 245 z przody 225 tak jak w tych felgach są przewidziane.
Opublikowano
To jak ma ktos pomysl czy styling 24 7,5x17 et 41 podejda do e87 120d 2.0diesel 2005r? A moze ma ktos cos takiego u siebie? Fajnie by bylo zobaczyc jak takie felgi na e87 wygladaja, bo zadnych zdjec z takimi na e87 nie moge znalezc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jak ma ktos pomysl czy styling 24 7,5x17 et 41 podejda do e87 120d 2.0diesel 2005r? A moze ma ktos cos takiego u siebie? Fajnie by bylo zobaczyc jak takie felgi na e87 wygladaja, bo zadnych zdjec z takimi na e87 nie moge znalezc

Przecież ci napisałem że wejdą. Pewny jesteś że wszystkie mają parametry 7,5x17? Bmw sprzedawało je w komplecie na przód 7,5x17 na tył 8,5x17. I wtedy tył prezentuje się extra na takim szerokim laczku. Wszystko się mieści w nadkolu

Jak masz 4 sztuki 7,5x17 to ktoś je zdekompletowal.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Tylko E36 i Z3 dostawało te felgi i to w rozmiarach o których pisze kolega wyżej.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Styling 339 17x8j, ET34, 4x225/45/17 do E87 wejdzie bez problemu?

Jakieś mody w zawiasie ?

Może być problem z przodem - bedzie wychodzić poza budę jak nie masz zwiekszonego negatywu i może ocierac