Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pikne auto to piknie duża sprzedaż :mrgreen:

A ja tak mysle że każdy chwali to co ma.

Moge się założyc ze ci co posiadają teraz e46 duża ich część teraz krytykuje narazie e90

ale i tak wieksza ich część przesiądzie się na nowszy model czyli na e90.

I wtedy będzie krytykować znów nowy model i tak w kółko :mad2:

Opublikowano

Moge się założyc ze ci co posiadają teraz e46 duża ich część teraz krytykuje narazie e90

.........po e36 marzyła mi sie e46 i w końcu sobie wymarzyłem aczkolwiek ogladałem juz e90 ale doszedłem do wniosku że wole e46 na wypasie niż e90 w golasie :mrgreen: (przeznaczone 50tyś)następca na pewno będzie e90 ale chyba coupe,chodz nasuwa mi sie na mysl post posiadacza X6 który pisał ze najładniejsze auto jakie posiadał to e46 coupe i chyba jednak jest coś w tych modelach :D,krytykowac nikogo i niczego nie zamierzam bo o gustach sie nie dyskutuje........

(*pozdrawiam*)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
E90 po lifcie jest zdecydowanie OK. Natomiast zapowiedź nowej trójki wzorowanej na nowej piątce jest znów przegięciem. Linia łaczenia maski z grilem to totalna katastrofa. Gdzie projektanci mają oczy. Chyba robią to po to, ze było uzasadnienie dla kolejnego liftu i tak dookoła.
Opublikowano
E90 po lifcie jest zdecydowanie OK. Natomiast zapowiedź nowej trójki wzorowanej na nowej piątce jest znów przegięciem. Linia łaczenia maski z grilem to totalna katastrofa. Gdzie projektanci mają oczy. Chyba robią to po to, ze było uzasadnienie dla kolejnego liftu i tak dookoła.

No widzisz... akurat tutaj potwierdza się, że każdy ma inny gust bo o ile mi się e90 sprzed LCI za bardzo nie podoba (mimo, że sam mam) to LCI już bym dał 8,5/10, a nowa wersja (nie pamiętam symbolu, ale ta oparta wizualnie na f10) to MEGA WYPAS i dałbym 11/10 - uważam, że najładniejsze i najbardziej dynamiczne kombi jakie widziałem...

Także - każdy ma inny gust, a BMW kupuje się też w dużej mierze ze względu na właściwości jezdne i silnik... Gdyby tylko o design chodziło to wziąłbym na pewno AUDI, a nie BMW :|

Opublikowano
to wziąłbym na pewno AUDI, a nie BMW :|

Audi robi bardzo ładne auta ... ale ostatnio też coraz bardziej zaczyna zajeżdżać festynem, trochę za dużo już się robi tych świecidełek :(

Opublikowano

.........po e36 marzyła mi sie e46 i w końcu sobie wymarzyłem aczkolwiek ogladałem juz e90 ale doszedłem do wniosku że wole e46 na wypasie niż e90 w golasie :mrgreen: (przeznaczone 50tyś)następca na pewno będzie e90 ale chyba coupe,chodz nasuwa mi sie na mysl post posiadacza X6 który pisał ze najładniejsze auto jakie posiadał to e46 coupe i chyba jednak jest coś w tych modelach :D,krytykowac nikogo i niczego nie zamierzam bo o gustach sie nie dyskutuje........

E92 według mnie jest bez wątpienia godnym następca E46 Coupe.

O ile E90 podoba mi się dopiero po lifcie to Coupejka im wyszła.

Co do samego auta to wcześniej miałem E46 coupe teraz E92, co do E46 to super auto, ja miałem '05 wiec po lifcie czyli autko już było dopracowane, no i prowadziło się jak marzenie nie sądziłem ze ta super trakcie można poprawić. Ale E92 się udało, ma lepsze materiały, lepsze zawieszenie lepiej się prowadzi i ogólnie jest swiezsza... wiadomo o wszystkim decyduje budżet, oba auta godne polecenia.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie zapomnijcie ze Trojka to polowa produkcji koncernu BMW i to wlasnie z tego modelu firma zyje :D

Tak na marginesie, tanio mozna sobie na dzien dzisiejszy odstrzelic VW Phaeton full wypas V10 5cio latek za niecale 20K €

Opublikowano
design E9o faktycznie dyskusyjny. Sam uwazalem obecna generacja A4 za pierwsze audi ladniejsze od swojego odpowiednika BMW. Dzis mi sie pozmienialo, pewnie dlatego, ze lubie co mam ;) Ostatnio przygladalem sie liniom bocznym aut z ostanich 10 lat i wg mnie E90 wyznaczylo trend ostrej wypuklej nieco "kanciastej" linii bocznej. Wlasciwie to Alfa wyprzedzila pod tym wzgledem BMW o krok modelem 156, ale tamta lini boczna byla bardziej obla i calosc robila wrazenie bardziej klinowate. Audi za szybko reagujacego nasladowce, podobnie jak od 8 lat Ford, od 3 lat Jaguar ;)
Opublikowano

Kontroweryjna to była e60 i e65. E90 jest ładna i to odmienność od pozostałych modeli to atut BMW.

Ja nie potrafię odróżnić poszczególnych modeli audi od siebie i boję się że to samo stanie się z BMW

Opublikowano
E90 jest ładna i to odmienność od pozostałych modeli to atut BMW.

Czyżbyś zmienił zdanie, bo ostatnio - zresztą słusznie, uznałeś karoserię e90 że wygląda jakby od blacharza wyjechała :twisted: Po liftingu e90/91 jest ładne, to fakt.

Ja nie potrafię odróżnić poszczególnych modeli audi od siebie i boję się że to samo stanie się z BMW

I dobrze, nie trzeba będzie szybko zmieniać samochodu na "nowszy" model :mrgreen:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest ładna w porownaniu do e60 i 65. Choć muszę przyznać, że ja często przekonuję się po jakimś czasie do płyt, wystrojów wnętrz czy samochodów.

Jest ladna ale nie ma jej na liście moich przyszlych samochodów.