Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
WITAM SERDECZNIE, JESTEM NA ETAPIE ZMIANY SAMOCHODU I CORAZ BARDZIEJ SKŁANIAM SIĘ DO BMW serii 5, chodzi mi o rocznik 2002 / 2003. PROSZĘ O POMOC JAKI SILNIK ( JA MYŚLĘ O DIZLU BO TROCHĘ TANIEJ ) A MOŻE BENZYNA I GAZ? , NA CO ZWRÓCIĆ UWAGĘ PRZY KUPNIE ITP. ITD. Edytowane przez JOHAN.B
Opublikowano

po pierwsze: nie krzycz

po drugie: użyj takiej fajnej opcji jak...szukaj :search: . Temat poruszany już parę razy. Poszukaj i poczytaj.

BMW-Banditen Motor Wagen

INSTRUKCJA E46

http://www.wupload.com/file/194077137/Instrukcja_BMW_E46_PL.pdf

Komunikaty kompa niem-angielsko-polskie

http://www.wupload.com/file/194069634/komuinikaty_bmw.txt

----------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

kup sobie 3 litrowa bete ma kolo 230 KM i zagazuj.dobra instalka BRC. Ja mam 2,3 litra i zagazowana w sekwencje bardzo jestem zadowolony tania jazda.

W przyszlosci tez kupie bunie ale 3 litrowa w benzynie. :D

Opublikowano
kup sobie 3 litrowa bete ma kolo 230 KM i zagazuj.dobra instalka BRC. Ja mam 2,3 litra i zagazowana w sekwencje bardzo jestem zadowolony tania jazda.

W przyszlosci tez kupie bunie ale 3 litrowa w benzynie. :D

Nie chcę nic mówić, ale masz 2.5 litra a nie 2.3 :)

Opublikowano
523 to silnik 2.5 ;) Podobnie jak 525, tylko, że 523 był przed 2000 rokiem a 525 po, no i dodano mu trochę mocy. ;)
Opublikowano
523 to silnik 2.5 ;) Podobnie jak 525, tylko, że 523 był przed 2000 rokiem a 525 po, no i dodano mu trochę mocy. ;)
byl 525 i wczesniej przeciez,a mocy to raczej ujeto w 523 a potem mozna powiedziec powrocono do192KM
Opublikowano

Jezeli chodzi o zakup bmw bo jest tO jedno z najlepszych aut na rynku ale jezeli nie stac cie na paliwo i czesci to nie kupuj .BMW ma najdrozsze czesci 3 razy drozsze niz audi...Jak stac kupuj bmw jak nie to odradzam

w ciagu 3 miesiecy od sprowadzenia.

SWIECE + FILTRY+OLEJ 650ZL

WISKO SPRZEGLO WENTYLATORA 300ZL

CZUJNIK POLOZENIA WALU 300ZL

USZCZELKA SKRZYNI ORGINAL BMW 135ZL

LINKA MASKI 100ZL

CZUJNIK CISNIENIA KLIMATYZACJI 240ZL

AMORTYZATORY PRZOD BLINSTEIN 2 SZTUKI 800ZL

WSYZTSKIE TE CZESCI SA ORGINALNE

CENY BEZ ROBOCIZNY

ROBOCIZNA CALOSCI OK 700ZL

ZROBILEM TYM AUTEM W CIAGU 3 MIESIECY 10TYS KILOMETROW

PALI MIN 10LITROW

5.000ZL PALIWO

2500ZL CZESCI

700ZL ROBOCIZNA

TAKZE PRZEZ 3 MIESIACE WYDALEM W TO AUTO 8.000TYS NIE LICZAC SAMEGO ZAKUPU I OPLAT...

BMW 520I BENZYNA

JAK CIE STAC TO KUPUJ...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak kupisz i ogarniesz jak człowiek to będziesz na dłuzej zadowolony.

Ja przejechałem ponad 80 000 przez niecałe trzy lata.

Części takich jak klocki czy tarcze nie liczę bo w każdym to trzeba robić.

A w resztę raczej nie wsadziłem jeszcze tyle co kolega powyżej < bez paliwa oczywiście >

I robocizny nie doliczam bo w zasadzie wszystko robię sam.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!