Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kto i jakich producentów tarcze hamulcowe może zalecić które sam sprawdził w swoim aucie? Czy stosował ktoś MIKODA? Podobno są całkiem dobre i niedrogie.. Co myślicie o BREMBO? A może TRW?
Opublikowano

ATM Mikoda bardzo dobre tarcze a na Brembo szkoda kasy jak nie uzywasz klockow Brembo

Z ATM zero problemow w postaci zuzycia bo sa nawiercane i nacinane przez co i droga hamowania jest krotka, tarcze sie praktycznie nie nagrzewaja.

Ja mam w swojej E34 te tarcze od roku i jestem zadowolony z zakupu.

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano
tylko trw lub ate to sa firmy godne polecenia z racji na łatwe krzywienie sie tarcz nie polecam tanich zamienników , no chyba ze ktos nie przekracza 100/h.... trw około 200zeta za sztuke ate 250 na przuód ja własnie zamówiłem sobie ate tyle ze do tyłu i z klockami komplet na tył 370zł wszystko ate czyli org.
Opublikowano

Ja polecam zimmermanny(mam takie z przodu). Na tyle mam ATE i też w zasadzie nie ma problemów, jednak sprzedawca mówił że duża część sprzedanych ATE wraca na gwarancje. Posiadam już drugi rok owe tarcze i żadnych problemów z nimi nie ma :mrgreen:

Cennik

http://www.czescidobmw.pl/index.php?cPath=1511

pozdr: