Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Osłona jest, albo raczej bywa, bo łatwo ją rozwalić :cry2: Ja kupiłem bez, bo szlag ją trafił, ale dostałem od poprzedniego właściciela nową, nawet zapakowaną. Do dziś nie mogę się zmusić, żeby ją założyć :norty:
Opublikowano
U mnie w coupe w mpakiecie oslona jest. Z tego co wiem oslona mpakiet coupe rozni sie od zwyklej coupe ale pewny nie jestem.
Opublikowano
ja też się nie spotkałem ale jest w ofercie BMW

Ba! Ja nawet taką mam w garażu. Zamówiłem rok temu i nadal nie wiem jak to założyć. Raz podjąłem próbę, ale nieskuteczną. Później nie próbowałem...

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano
ja też się nie spotkałem ale jest w ofercie BMW

Ba! Ja nawet taką mam w garażu. Zamówiłem rok temu i nadal nie wiem jak to założyć. Raz podjąłem próbę, ale nieskuteczną. Później nie próbowałem...

zmień zderzak na M i będzie pasiło, bo tylko w tych wersjach występowała

Opublikowano
Tak w moim E36 coupe także znajduje się fabryczna osłona pod silnikiem oznaczona logiem BMW, choć uważam że nie jest może ona specjalnie duża i mogła by jak dla mnie osłaniać więcej tylniej części silnika, nie wiem jak wygląda to u innych ale potwierdzam że coś takiego jest :-)
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Koledzy chciałbym żeby mi ktoś powiedział konkretnie czy w e-36 sedan występowała osłona silnika i skrzyni bo chciałbym założyć orginał oczywiście. :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Koledzy założyłem osłone pod miskę olejową i skrzynie biegów która była od coupe i powiem tak że pasowała idealnie do mojego sedana. Orginalna oczywiście teraz jeszcze tą z przodu musze założyć też orginał poszukuję................ :) Gdyby ktoś miał to prosze o informację........................ pozdrawiam :)