Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak myślicie, jeśli ktoś ma np. E30M3 z przebiegiem udokumentowanym poniżej 100k km (a są takie w Polsce)to tak chętnie będzie pisał o tym na forum. A poco? Właściciel ma wiedzę na temat i ma auto :lol: Z poświadczenia wiem, że właściciele rzadkich i drogich aut nie są zbyt skłonni rozpisywać się o tym na ogólnych forach ( i słusznie, z wielu powodów), to im do niczego nie jest potrzebne. Żeby się pochwalić? sama świadomość posiadania Tego wystarcz :lol: Co najwyżej ktoś napisze, jaki piękny, oni o tym to wiedzą :lol: A na pytania np. ile pali czy ile kosztował :duh: , no sami wiecie :wink: .

Chętniej napiszą ci, którzy mają np. "pół M-ki" :wink:

Pozdrawiam

Opublikowano

super, ameryke odkryłes. a czy ktoś tutaj szpanuje swoimi ///M, wrzucając plenerowe foty? ja bynajmniej nie... ten wątek ma za zadanie zjednoczyc wlascicieli dosc nietypowych samochodów, by moze sobie w przyszlosci pomagali i ile blisko siebie mieszkają np...

a jak zal ci dupe sciska z jakiegos tam mniej lub bardziej nieuzasadnionego powodu to sorrrry! to juz twoj osobisty problem

Opublikowano
Według mnie to bylo tylko dla zabawy i śmiechu krótka dyskusja o znaczkach M nic wiecej i tak to ciągłem i odbierałem troche uśmiechu na forum, gdybym sie chwalil to bym miał napisane M3 E46 i piekną galerie ale z boku mam napisane M3 więc może to być E30, E36 ;) kolega pitong także nie widzę by się chwalił :) Ot takie moje zdanie i nie ma co się obrażać. Zresztą żona jeździ M3 ;)
Opublikowano
Kolego pitong, "żal dupy mi nie ściska" jak poetycko to ująłeś :mad2: , a z wielu powodów wręcz przeciwnie. Ale mniej więcej tak konstruktywnej odpowiedzi prędzej czy później się spodziewałem...
Opublikowano

Dzial odzyl... :mrgreen:

Jednak nie takiej aktywnosci spodziewalbym sie. :duh:

Jakies pitolenie o ilosci znaczkow ///M.

Moim zdaniem jest to ZALOSNE :!:

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Swego czasu na stacji paliwowej od nalewającego usłyszałem " ładny ten M pakiet" :evil:

Myślałem, że w odwecie gościa kopnę w d...... :D

Od tego czasu nawet klapki wlewu paliwa nie może człowiek dotknąć. :mrgreen:

Komu w drogę, temu Neste.
Opublikowano
Po sześciu miesiącach od zameldowania się w tym poście z e39 melduję sie ponownie z nowym modelem M5 e60 2007 alpinweiss III - 14500km przebiegu.
------- /// M ---------
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

WITAM

JAK TO MÓWIĄ MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ :mrgreen:

JESTEM PRZE...PRZE...SZCZEŚLIWYM POSIADACZEM CZERWONEJ PIĘKNEJ I BESTII ZARAZEM.

DO ZOBA NA TRASIE :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Chabera, ja na tym forum to od dzisiaj nie jestem, piszę już tu jakiś czas, o eMkach czasem też, choć dosyć żadko bo mało kto pyta i nie ma za bardzo z kim. Nie było działu to się ludzie nie odzywają.
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam ! Jestem nowy . Mam m5 e34 i potrzebuje pompe oleju bo w serwisie jest juz od ponad roku zamowiona i jeszcze nie dostalem a remontuje caly silnik. czy ktos mi pomoze taka pompe znalezc ? pozdrawiam
Opublikowano
Ja od tygodnia stalem sie posiadaczem M5 i mam duzo pytan i problemo chcialbym z kims nawiazac kontakt zeby moglby mi pomoc :) prosze o kontakt
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja od tygodnia stalem sie posiadaczem M5 i mam duzo pytan i problemo chcialbym z kims nawiazac kontakt zeby moglby mi pomoc :) prosze o kontakt

napisz skąd jesteś, uzupełnij profil... będzie łatwiej ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam, to chyba też kolej na mnie

e36 m3 s50b30 - zbudowana od "O" -takie autko do zabawy (klatka +hydraulik+ 2 kubełki) :) - zresztą aktualnie na sprzedaż

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Ja mam e34 M5 ale jest to na tyle żadki model, że nie ma za bardzo z kim pogadać. Zresztą też najdroższy w eksploatacji. Części kosztują tyle co do nowego :D
Opublikowano
Ja mam e34 M5 ale jest to na tyle żadki model, że nie ma za bardzo z kim pogadać. Zresztą też najdroższy w eksploatacji. Części kosztują tyle co do nowego :D

:) :cool2:

• 1 miesiąc temu...