Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pytanie jak w temacie.

chce kupic fotele czarne skorzane czesto ogladam ogloszenia allegro i fotele od E32 sa prawie zawsze w lepszym stanie niz uzywki E34. Moje pytanie brzmi czy da rade przelozyc fotele z E32 do E34. Przednie chyba są takie same a kanapa :?: na wcisk może ktoś juz probowal :?:

Mam jeszcze jedno pytanie po ostaniej wizycie w warsztacie goscie robiac mi elektryke odlaczyli oswietlenie wewnatrz kabiny (lampki na podsufitce) gdzie mogli mi to odlaczyc jakis przekaznik wyjeli czy co, moze ktos poda wskazowki gdzie szukac :?: bo w nocy to czasami ciemno i kolana dziewczyny nie widze :twisted2:

Opublikowano

Cześć

Z przerzutką raczej niebędzie problemu, kumpel to zrobił właśnie do e34 tylko on przerzucił sobie białą skórę :8) z przednimi niema wiele problemu (sa troche inne) a z tyłu troszke kanapa jest szersza ale pasuje :wink:

• 1 rok później...
Opublikowano
nie bedziesz mial wiekszych problemow z wlozeniem tych foteli.ja mam u siebie tez przelozone z pelna elektryka.i teraz w mojej buni jest mi wygniej niz w domowym fotelu przed telewizorem :D pozdro
Opublikowano
a czy do e36 wejda takie foteliki do przodu?

Jak się postarasz to napewno wciśniesz :D , trochę trzeba pokombinować i przerobić ale powinno pasowć :norty: