Skocz do zawartości

Jak ustaic zegar!!!! Pomocy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam straszny problem dzisiaj rozladowal i sie akumulator i skasowala mi sie data i godzina. Czytalem forum ale niestety nie moge go ustawic. Prubowalem juz przytrzymywac prycisk UHR-DAT ale niestety o nic nie dalo. Caly czas mygaja mi cztery kreseczki i nic nie moge przestawic. MAM BMW E30 z komuterkiem. Prosze o jakies wskazowki pomcy!!!!!
Diagnostyka komputerowa BMW dobrze ,tanio i solidnie 666109990 GG 230614
Opublikowano
czy napewno masz kreski?.bo mi się raz bezpiecznik spalił. ale tylko mi się wszystko wyzerowało. miałem same zera na wyświetlaczu.ale też ciężko było wogóle coś ustawić mmusiałem kilka razy próbować ale dopiero około po godzinie udało mi się .tak jakby wogóle niereagowały przyciski.spróbuj jeszcze raz.pozdro :norty:
klepało ale przestało!!!
Opublikowano
Z twojego opisu wynika, ze nie wcisnales guziczka ktory znajduje sie przy klawiszu "1" :) . Musisz uzyc do tego czegos cienkigo np. drucik bo jest on schowany. To jest chyba przyczyna.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam!

ja mam ten sam problem co kolega wyzej. Przez przypadek wyciaglem nie ten bezpiecznik(od zegarka) co chcialem, i skasowala mi sie godzina i data i mam wielki problem zeby to ustawic. Poprostu sie nieda. Probuje jak moge i nic.

Ale jutro sprobuje tak jak napisal kolega HASZEK ze tam trzeba uzyc jakiegos cienkiego nazedzia, heh pewnie szpilki.

Jak mi sie uda ta operacja to dam znac. Pozdrawiam .

Opublikowano

Przy opcji zegarka z temperaturą wystarczy przytrzymać UHR do momentu aż zacznie migać kropka ustawić godzinę i ponownie nacisnąć ten sam przycisk. Dla daty jest ta sama opcja tylko przyciskiem DAT

W opcjach bogatego borda jest w prawym dolnym rogu malutki otworek w którym czymś cienkim musimy wcisnąć przycisk, ustawić godzinę i ponownie wcisnąć potwierdzając. To samo dla daty.

Opublikowano
Przy opcji zegarka z temperaturą wystarczy przytrzymać UHR do momentu aż zacznie migać kropka ustawić godzinę i ponownie nacisnąć ten sam przycisk. Dla daty jest ta sama opcja tylko przyciskiem DAT.

Co wam powiem , to wam powiem i znowu Robert miał racje za co mu dziekuje :) Tak klołem na ten zegarek że nieda sie go ustawic a tu dzisiaj poszlem do auta zastosowalem sie do instrukcji i teraz wszystko gra, godzina i data sa tak jak powinny.

pozdrawiam