Skocz do zawartości

Pytanko - co pika w desce?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam takie pytanie.Czy domyśla się ktoś co może oznaczać co jakiś czas występujące takie potrójne pikanie z deski rozdzielczej? Co jakiś czas tak pika trzykrotnie.Coś to oznacza? Nic się nie świeci.Jak ktoś coś wie to będzie miło.525tds z 93r.Pozdrawiam.Jarek
Opublikowano
u mnie jest coś podobnego ale mi pika tylko wtedy jak temperatura spada poniżej+3.0 ciepla.ale teraz to chyba niemożliwe.[chyba że jażdzisz po islandii] :) .pozdrawiam. poszukaj na forum bo gdzieś ten temat już widziałem.pozdro
klepało ale przestało!!!
Opublikowano

u mnie tez pika jak tem spadnie w okolice 0 stopni - chodzi o to zeby zwrocic uwage kierowcy na ujemna temp i mozliwosc wystepowniea lodu na drodze..........

moze nie masz czujnika tem - lub jest odpiety / uszkodzony - zobacz na zegarku jaka temperature wyswietla - bedzie wszystko jasne :mrgreen:

Opublikowano
Witam.Dziękuję za te informacje.Cieszę się że to zegarek bo bałem się że to jakaś dziwna sprawa może być.Ale wyłanczać nie będę.Lubię posłuchać wiadomości :D Pozdrawiam.Jarek