Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć koledzy. Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć czy można oglądać film z CD/R w BMW e 39 530. Mam mała nawigację i funkcję AV. Próbowałem odczytać płytę z filmem wkładając do czytnika navigacji,może to trzeba ją wcisnąć do zmieniarki. Nie mogę sprawdzić bo ktoś mi ukradł magazynek. Byłbym wdzięczny jakby mi ktoś dał odpowiedź czy się da oglądać te filmy. Pozdrawiam.
Opublikowano
Się nie da. Ani czytnikiem navi, ani zmieniarką.
Wszyscy wiedzieli że tego nie da się zrobić. Aż pojawił się jeden co nie wiedział...i zrobił.
Opublikowano
Nie wiem, jak to jest w dużej, ale w "małej" nawigacji na pewno nie można oglądać filmów. Choćby z tego powodu, że oprogramowanie systemu nawigacji nie zawiera żadnych kodeków.
Opublikowano
Mówisz o funkcji AV w tunerze telewizji? Wiem że filmy można odtwarzać jeśli w bagażniku jest osobny odtwarzacz DVD i jest on połączony z systemem właśnie przez tuner. Na pewno filmu nie włączysz przez czytniki NAVI ani zmieniarkę AUDIO.
Opublikowano

TAK, mówię o funkcji AV w tunerze telewizyjnym. A wiesz może jak wygląda taki odtwarzacz? Jak myślisz? Wyprowadzone są dodatkowe kable na ten odtwarzacz?

Mówisz o funkcji AV w tunerze telewizji? Wiem że filmy można odtwarzać jeśli w bagażniku jest osobny odtwarzacz DVD i jest on połączony z systemem właśnie przez tuner. Na pewno filmu nie włączysz przez czytniki NAVI ani zmieniarkę AUDIO.
Opublikowano
To jest wejście AV (Audio-Video) do którego można podłączyć dowolny odtwarzacz lub komputer (tak jak do każdego telewizora) lub kamerę i wyświetlić na monitorze. Dźwięk będzie mono, bo idzie to właśnie przez tuner tv który jest monofoniczny.