Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całe szczęscie ze żona ma Golfa GTI - jak mi go pozycza to wtedy moge czerpac przyjemnosc z jazdy.No i sie w nim nic nie psuje!!!

To ty chyba nie masz sprężyn albo amortyzatorów w aucie jeśli prowadzi się lepiej golf od Twojego bmw...

Jeśli kupiłeś taki szmelc nie auto to czego go nie sprzedasz i nie kupisz trzech golfów?

U mnie w aucie z roku 96" jeszcze nic drogiego się nie posypało, a nawet gdyby to wynagradza mi to radość z jazdy autem które świetnie się prowadzi mimo tylu lat eksploatacji. Jeśli u ciebie i są usterki które Cie denerwują i do tego źle się prowadzi to nie wiem na co liczysz-sprzedaj i spokój.

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miki 1406 :cool2: :clap: :cool2: :mrgreen: :clap:

Uśmiałem się po pachy z opowiadanka,najgorsze jest to,że to co napisałeś to niestety nasza rzeczywistość :cry2:

Ale dzięki za ten post :cool2:

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano

Uśmiałem się po pachy z opowiadanka,najgorsze jest to,że to co napisałeś to niestety nasza rzeczywistość :cry2:

Spox... Startuje na polskiego Clarksona :twisted2:

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano

Spox... Startuje na polskiego Clarksona :twisted2:

bardziej na drugiego Tadeusza Drozde :twisted2:

A little piece of heaven in my hands