Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie.... Problem jest od w sumie niedawna, bo samochód nie jest bardzo dużo jeżdżony. Po prostu przy skręcaniu w lewo przy malej i bardzo małej prędkości buczy w okolicy lewej tylnej strony. Na forach wyczytałem że to możne być łożysko.. wiec takie pytanko ile mniej więcej kosztuje takie łożysko i wymiana... Buczenie jest takie jakby w ikarusie przy ruszaniu wszystko wpadało w rezonans...

Jeśli macie inne propozycję awarii to proszę napiszcie...

Opublikowano
kolego, wiem, że to trywialne ale sprawdź jeszcze czy masz dobrze dokręcone koła. Kiedyś po zmianie opon, dokręceniu kół i przejechaniu kilku kilkometrów zluzowały mi się śruby na jednym kole i buczenie było takie jak od łożyska...
Opublikowano

kwestia taka że jak jadę prosto to jest cicho.... jak jadę powoli i skręcę w lewo to słyszę buczenie.. tak jakby taki rezonans... posprawdzam śruby i na podnośniku łożyska...

a mogą być np opony?