Skocz do zawartości

Jaki wentylator i jakie visco do 5201 M50B20 1991r?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedziec jaki wentylator dokupic do mojej E34(ile łopatek) i jakie visco?

Visco mam zepsute a wentylator tez chyba nie zjest od tego modelu (ma 9 łopatek)

U znajomego visco działa a łopatek ma 11 w wiatraku.Ile ich powinno byc?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam!!! Kolego nie kupuj jakiegoś badziewnego visca.Jeśli nie chcesz orginału z ASO kup kup Behra lub Sachsa.Behra kosztuje po upuście 210 zł a masz pewność że to produkt dobrej jakości.Ja kiedyś założyłem do e 30 taki tani ,wył okropnie ,za wcześnie się załączał,silnik był nie dogrzany .Znajomemu takie tureckie Visco urwało się i narobiło szkody,chłodnica,węże,demolka.Czy warto odpowiedz sobie sam.Pozdrawiam.
Opublikowano
Ja rok temu kupiłem nowe wisko BEHR i się okazało zepsute, wymieniłem na gwarancji na inne, też BEHR, które też nie działało jak powinno, założyłem używkę SACHS i jest idealnie, ciekawe na jak długo....

pozdrawiam

qba_m

Opublikowano
Ja za swoje visco też płaciłem coś około 160zł jakiś zwykły zamiennik napewno nie firmówka i od roku czasu śmiga bez najmniejszych problemów i załącza sie jak należy. Ale wybór należy do Ciebie
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam!!! Kolego nie kupuj jakiegoś badziewnego visca.Jeśli nie chcesz orginału z ASO kup kup Behra

Przeciez BMW montuje Behra... :duh:

Ja rok temu kupiłem nowe wisko BEHR i się okazało zepsute, wymieniłem na gwarancji na inne, też BEHR, które też nie działało jak powinno, założyłem używkę SACHS i jest idealnie, ciekawe na jak długo....

A skad wiesz, ze nie dzialalo jak powinno?

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
Witam!!!Jesli chodzi o pierwszy montaż to miałem założonego Sachsa w e30 z 1991r.A Berha w e34.Pozdr.