Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie ,mam zamiar to zrobić folią do lamp,efektem tego mają być lampy i kierunki przydymione a nie czarne.Co otym sądzicie i czy może ktoś to już robił,zrobiłem tak z tylnymi kierunkami ale na czerwono i efekt jest super całe czerwone lampy,fajnie wyglądają bo wcześniej miałem pomarańczowe i każdy wie jak to się prezentuje :doh:
Opublikowano
wies tunning bedzie!

Wieś tuning powiadasz ? :duh: Bo ja np. nic nie tuninguje ale generalnie jestem zdania ze każdy ma inny gust a o gustach się nie dyskutuje :cool2: Ale jeśli byś mógł mi objaśnić czym jest wieś tunning i jakie elementy on obejmuje bądź jakie przeróbki to bym był bardzo wdzięczny i pytam jak najbardziej poważnie bo zauważyłem że są tacy "maniacy" że kto gdzie pisze o jakąś pomoc to oni już pofatygują się napisać "wieś tunning" :norty: Więc nie traktuj to jako zaczepki bo z czystej ciekawości pytam :mrgreen:

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
Widziałem takie przyciemnione lampy w jakimś piśmie tuningowym jakiś czas temu tyle że niebyły to BeMki efekt fajny,ale to moje zdanie,chciałem dodać ze kolor mojego auta to czarny więc myśle,że może niebędzie zle.
Opublikowano
Nie żebym się czepiał czy coś ale moje pytanie wynika po prostu z niewiedzy w tym temacie: co na to przepisy i jak z przeglądem z takimi lampami?
Opublikowano
Po pierwsze to można za to stracić dowód. Po drugie to się pogorszy natężenie światła (chce sobie chłop utrudnić życie jego sprawa ale, ale może utrudnić również innym, a to już nie ego sprawa). Po trzecie to wieś tuning, choćby dlatego że jak policja nie daj boże wciągnie ci auto na lawete za brak przepisowego oświetlenia to taka wiocha że ho.
Opublikowano
lampy od lexusa , wrzuc spojler na tyl od alfy 156. ten wielki Wysoki...jakis FAJNY zderzak z przodu i z tylu 100 za sztuke..aa chrom z allegro ...galkie od m3, fajne fele najlepiej chiny..aa nie zapomnij o mega glosnym wydechu ze 1 km cie wczesniej slychac ze nadciagasz,a i bas obowiazkowo wyjmij komus lub sobie z glosnika od wiezy..co ci moge jeszcze polecic jakies fajne naklejki super sa GTI..w srodek pewno karbon pokrowce z panterki moglbym pisac i pisac.BMW sa na tyle swietne ze ja czy ty nie zrobimy nic lepiej chyba jak inzynier.wiadomo sa tez fajne tunnigi np alpiny itd.samemu tez mozna cos fajnego wyczarowac .
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano

Kierunki to sobie możesz przyciemnić - najlepiej robi się to specjalną farbą do przyciemniania. Ale lamp przednich do sie nie maluje ani nie okleja. Żeby je przyciemnić wstawia się krzyże. Tylko że do e46 raczej nikt nie robi krzyży. Trzeba by oddać lampy komuś co sie na tym zna, to pewnie zrobiłby Ci krzyże na zamówienie.

Wejdź tu http://www.allegro.pl/item586781091_black_hella_bmw_e30_e32_e34_e36_e38_tuning.html

i skontaktuj się z tym gościem. Jakbyś mu wysłał lampy to na pewno by dał sobie z tym radę.

Nadszedł już ten czas Ty dobrze o tym wiesz.

Bierz ile chcesz, tylko zaloguj się - WWW.OTWARTAPESTKA.INFO :)

Opublikowano
PROKOP po pierwsze chcę je przyciemnić delikatnie tzn.przydymić,po drugie ta folia przepuszcza 99%światła więc jeśli bede mial zaszczyt spotkać twoją dostojną osobe to napewno mnie zauważysz,a jeżeli nie to psiarnia powinna zabrać tobie prawko za zły stan zdrowia a co za tym idzie za danie łapówki lekarzowi,a po trzecie widziałeś kiedyś dymione lampy w czarnym aucie,może to wiocha ale mi się podoba,pozatym sensem zalożenia tego tematu było min.zapytanie innych posiadaczy BMW co otym sadzą (wizualnie)a jeśli chodzi o przegląd to szczerze nawet niemusiałbym wjezdzać do stacji ale nieoto chodzi,więc PROKOP niegniewaj się za moje docinki.pozdrawiam
Opublikowano
widze że chemik666 w tym co opisujesz musisz mieć już lata praktyk,pewnie u babci na wiosce wszystkie barczyste wiochmenki na takie fury rwaleś.Pozdrawiam
Opublikowano
lampy od lexusa , wrzuc spojler na tyl od alfy 156. ten wielki Wysoki...jakis FAJNY zderzak z przodu i z tylu 100 za sztuke..aa chrom z allegro ...galkie od m3, fajne fele najlepiej chiny..aa nie zapomnij o mega glosnym wydechu ze 1 km cie wczesniej slychac ze nadciagasz,a i bas obowiazkowo wyjmij komus lub sobie z glosnika od wiezy..co ci moge jeszcze polecic jakies fajne naklejki super sa GTI..w srodek pewno karbon pokrowce z panterki moglbym pisac i pisac.BMW sa na tyle swietne ze ja czy ty nie zrobimy nic lepiej chyba jak inzynier.wiadomo sa tez fajne tunnigi np alpiny itd.samemu tez mozna cos fajnego wyczarowac .

Jest b duzo firm tuningowych na swiecie malych duzych i wszystko to wiocha?jakos 10 lat temu pokazaly sie" swiatla lexusa"nie jeden sie slinil ale byly drogie to tylko przyklad tuning jest tak jak tatuaz indywidualna sprawa nie kazdemu musi sie podobac ale nie trzeba zaraz ukamieniowac goscia wyczarowales cos samemu?pokaz chetnie zobaczymy

Opublikowano
PROKOP po pierwsze chcę je przyciemnić delikatnie tzn.przydymić,po drugie ta folia przepuszcza 99%światła więc jeśli bede mial zaszczyt spotkać twoją dostojną osobe to napewno mnie zauważysz,a jeżeli nie to psiarnia powinna zabrać tobie prawko za zły stan zdrowia a co za tym idzie za danie łapówki lekarzowi,a po trzecie widziałeś kiedyś dymione lampy w czarnym aucie,może to wiocha ale mi się podoba,pozatym sensem zalożenia tego tematu było min.zapytanie innych posiadaczy BMW co otym sadzą (wizualnie)a jeśli chodzi o przegląd to szczerze nawet niemusiałbym wjezdzać do stacji ale nieoto chodzi,więc PROKOP niegniewaj się za moje docinki.pozdrawiam

Ja się nie gniewam. Jeśli chodzi o folię to nawet jeśli miała by i 100% przepuszczalności, to pamiętaj, że jaka kolwiek ingerencja w oświetlenie powoduje utratę homologacji i jeśli zauważy to policja to nie będzie się ciebie pytała o to jaka to folia. Ja nie napisałem że przydymione szkła to wiocha, bo tak nie myślę, wręcz przeciwnie. Wiocha to efekt końcowy jaki powstaje z domowego pseudo tiuningu (oczywiście nie można generalizować że tak jest zawsze ale najczęściej)

PS. Wzrok mam dobry :), a to że nie musisz jechać na badania to tylko świadczy o naszym "pięknym" kraju.

Opublikowano
Kiedyś z ciekawości u kolegi w skodzie przyciemniliśmy światła przednie folią do lamp,ciemną o przepuszczalności niby 99%. Efekt,fajnie wygląda,ale na żarówkach philipsa nightbraker(silne prawda) efekt świecenia był jak na żarowkach z "tesco wszystko na niebiesko" czyli mało światła :( No i 6zł w kosz bo folie cza było ściągnąć.
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano

vader ...!ńie wiesz co mialem na mysli?popatrz na swoja beem i swoich kol i powiedz sam kiedy to wasze furki staly sie tymi co sloma wystaje z bagaznika!?nie, nie ma lat praktyk to moj 1 samochod!nie mowie ze firmy zle tunninguja!!!tylko pseudotunerzy z baza na allegro!a co do dup co leca na fure to ci moge zdjecie podrzucic!podaj meila!~tu masz moj [email protected] a co do wiochmenek...swiadczy to o twoim pozmiomie inteligencji!

ps:a co do lat praktyk-jak myslalem o bmw to mialem z 15 lat ,kupilem w wieku 23...i uwierz mi na patrzylem sie na kazda co jechala..3/4 to wies!no chyba ze ja jestem przewrazliwiony i najbardziej lezy mi ori!

ludzie ja nie mowie o lampach od lexusa za 1tys sztuka...tylko tych imitacji z alledrogo!

i nie mowa tu o firmie tylko gosciu co chce lampy sciemiac!

daj meila to ci pokaze co wyczarowalem!lub wejdz w dzial galerii jest i moja.spojrz na glebe jedyne co sie zmienilo to szyby ciemne!

a..vader bez urazy ale moze spotkajmy sie w toruniu jesli juz byles to wiesz jak jesty odbierany TUNING! oczywiscie wies tunnig!

http://superdriver.eu/pl/25652/opel_calibra_team_hah_ja_z_tego_mialem_wieksza_pompe_ i sie nie kloc

Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.