Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam sie w zupelnosci. Ostatnie ladne BMW to e46. Z zewnatrz jak z zewnatrz ale wnetrza i te obrzydliwe deski rozdzielcze :doh:

Jak dla mnie porazka :mad2:

Opublikowano

Zgadzam się... Niestety... Wielka szkoda, bo BMW nie jest już to samo, ale w sumie wszyscy powinniśmy się rozwijać... Ufam, że w przyszłości Bayerische Motor Werken będą ladniejsze.

I mimo że przekonałem się do siódemki (tuż przed liftingiem, ktory znowu mi sie nie podoba), to jednak bardziej sympatyzuje z E38... i analogicznie inne modele

Pozdrawiam

http://no2qnos.fm.interia.pl/breit1.jpg
Opublikowano

Mnie również kiedyś się wydawało że te nowe BMW to już nie to.Ale jak pojeździłem trochę E65 to zmieniłem zdanie.Wydaje mi się że dopóki się nie doświadczy tego co prezentuje nowa seria to nie jest się świadomym tego co tracimy.

Osobiście podoba mi się ,,nowa generacja"

Opublikowano
Nowa E-90 Touring jest zaje..fajna a juz nowa M6 to moje marzenie więc nie wszystkie nowe sa do ....kitu. Co do siódemki to podoba mi się faktycznie e-38 i to L wersion ale to moje subiektywne zdanie- nowa jest jakas taka lalusiowata..
Opublikowano
Opublikowano
Nowa E-90 Touring jest zaje..fajna a juz nowa M6 to moje marzenie więc nie wszystkie nowe sa do ....kitu. Co do siódemki to podoba mi się faktycznie e-38 i to L wersion ale to moje subiektywne zdanie- nowa jest jakas taka lalusiowata..

To fakt nowa M6 jest tak zarabista ze jestem w stanie przezyc ten "kokpit"

Opublikowano (edytowane)

To fakt nowa M6 jest tak zarabista ze jestem w stanie przezyc ten "kokpit"

i ta moc 373 KW ............... MASAKRA

Edytowane przez desmos
Opublikowano
ja tam mógłym miec e-10 i obok w garażu e-90 naprawdę nie miałbym nic sobie za złe klasyk i modern - jest do czego dążyć. Do pracy nówka a na zloty e-10...................
Opublikowano

Kolega od 850 ma racje ze e38 jest ładna.Mnie również bardzo się podoba i taką sobie kupię za jakiś czas :) Nowe Beemki to już inna generacja - jednemu sie podoba drugiemu nie - kazdy ma wlasne zdanie i niech tak zostanie.

Pozatym widzę że temat porównania nowych beemek do starych pod wzgledem stylistycznym wciaz wraca :)

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to dosc ciekawa przeróbka,chociaz pewnie lepiej by wyszła gdyby bazą była e38,ale ta nie jest najgorsza

A swoją drogą to ludzie mają pomysły :)

Opublikowano
Panowie okropne to jest to:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=54190714

Nie wiem czy to mozna nazwac BMW :hand:

Ten człowiek lubi modyfikować takie auta. Miał 124 przerobionego na okólara, teraz ta siudemka :/ Często ją widuje, ale jakoś nie miałem czasu się jej przyjżeć z bliska (popatrzeć na detale), ale przejeżdzając koło niej widać, że jest bardzo kanciasta (ciężko pomylić z E65).

Opublikowano
Musimy poprostu przywyknąc do nowych modeli,stana sie normalne.Pewnie nie jeden z nas za jakiś czas(pare lat) kupi taką bm-kę :D
Opublikowano
Musimy poprostu przywyknąc do nowych modeli,stana sie normalne.Pewnie nie jeden z nas za jakiś czas(pare lat) kupi taką bm-kę :D

Po trosze się zgadzam... Co więcej, trzeba zauważyć, że BMW ostatnio dokonało facelifting'u "siódemki" i można śmiało stwierdzić, że odnaleźli światełko w tunelu i podążają w dobrym kierunku. Po zmianach wizualnych, nowa siódemeczka jest o wiele ładniejsza.

http://img426.imageshack.us/img426/2232/bmwsiga7ar.jpg
Opublikowano

Napewno pod względem estetyki wnętrza nowe BMW znacznie odbiegają od swoich poprzedników. Ale cóż..... lepsze wrogiem bardzo dobrego co można zaobserwować właśnie na przykładzie nowych modeli(gł 5 i 7).

Natomiast pod względem technicznym nowe serie dzieli dużo (może nie przepaść :) ), ale naprawde wiele.

Mnie zresztą, kiedy czytałem ciekawostki o nowej e60 zdziwił fakt, że ma ona w stosunku do e46 o 25% lepszą sztywność karoserii :jawdrop: :jawdrop: :!: :!: A jak wiadomo im lepsza sztywność tym lepsze prowadzenie i zachowanie na drodze....

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!