Skocz do zawartości

Pytanie.czy e39 wychodziły 4x4 i z pneumatycznym zawieszen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich.mam pytanko.obecnie mam e39 ale zastanawiam sie nad kupnem innego a mianowicie: chciałbym mieć napęd 4x4 i pneumatyczne zawieszenie takie jak np w s-klassie zeby mozna było sterować wysokością i twardością zawieszenia.czy wychodziły takie bmw e39???? szukałem ale nic nie znalazłem .dzieki za odpowiedz
Kierowca BMW bez punktów karnych? Nie ma takiego... no chyba że uciekł...
Opublikowano
4x4 nie było, pneumatycznego zawieszenia też nie, jedynie nivo (samopoziomujący się tył)
Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
Opublikowano
dzieki .szkoda.wiem ze e60 juz są 4x4 ale na nie bede musiał jeszcze troszke zaczekać.
Kierowca BMW bez punktów karnych? Nie ma takiego... no chyba że uciekł...
  • 5 lat później...
Opublikowano

odgrzebię troszkę

a czy ktoś przekładał kiedyś napęd z e46 330xd do e39 Jest to możliwe? Silnik ten sam, skrzynie też, tyle, że zawieszenie inne i zwrotnice, przeguby. Ciekawe czy by pasowało ;)

Opublikowano
odgrzebię troszkę

a czy ktoś przekładał kiedyś napęd z e46 330xd do e39 Jest to możliwe? Silnik ten sam, skrzynie też, tyle, że zawieszenie inne i zwrotnice, przeguby. Ciekawe czy by pasowało ;)

O tym samym pomyslalem :cool2: bo w sumie tez bym chcial 4x4, a nie chce rezygnowac z e39, bo studiujac informacje o mlodszych potomkach e39, wychadzi na to ze e39 jest chyba ostatnim mniej awaryjnym modelem, chociaz mam nadzieje ze sie myle :(

Opublikowano
Też szukałem E39 z napędem 4x4 bo wcześniej miałem takie E34 i było to rewelacyjne rozwiązanie ale niestety ...