Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wstyd sie przyznać moja jest też na gaz

kolego a jaki to wstyd ze masz instalacje gazowa w BMW?,troszeczke pszesada mnóśtwo bawarek śmiga na gażie i jest to normalna zecz ,dobra instalacja i regularny serwis i niewidze wtym nic dziwnego auto chodzi jak powinno pozdrawiam

Moje BMW- E30 318I,

- E34 525TDS

-E32 730IA-kochana babcia

-E34 520I M50

E46 Touring 320CI M54

E36 M43 Touring

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sen_ostateczny to każdego indywidualna sprawa czy jeździ na gazie czy nie. Ja u siebie, mimo niemałych przebiegów i silnika 2.8 nie mam gazu, ale jeśli ktoś zakłada u siebie to nie jest to dla mnie absolutnie żaden powód do krytyki, bo to jego sprawa. O tym kurku wspomniałem, bo te autko z fotki to chyba wzór zwieśniaczenia auta, a kurek z gazem dopełnił obrazu tej Beemki, czyli "jak najbardziej się rzucać w oczy przy jak najmniejszych kosztach". Poza tym to nie jest temat na rozmowę o gazie, bo zaraz zwalą Ci się do topicu obrońcy/przeciwnicy gazu i zrobią śmietnik na kilka stron.

Co do tych dokładek to mogą się fajnie wkomponować w auto, niektórzy nawet nie zauważą różnicy pomiędzy tunnngiem a fabryką i będą myśleli, że tak już było, a przy tym auto będzie wyglądało lepiej niż teraz. Poszukaj jednak fotek aut z takimi dokładkami i oceń czy taka mała zmiana Ci wystarczy. Pozdrawiam.

Opublikowano

Kolego, powiem Ci jedno, ja wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje, ale nie mogłem się powstrzymac od komenatarza, jesli uraże to przepraszam, nie taki mam zamysł. Widzę zdjątko Twojego autka w Twoim profilu i sobie myslę, że jest piekne, ładne felgi itp. odpuść sobie te wynalazki, które smierdzą chamstem i buractwem a'la calibra jak ktos napisał wcześniej. Naprawde jeden z lepszych kolorow na E-34 a silnik jak silnik, bierz przykład z Solarisa, Jego autko zasługuje na Nobla normalnie, pozazdrościcć ludziom takiej pasji..... sam pomysl i wyciągnij wnioski, klasyk to klasyk, zwraca uwagę, to cos co posiada duszę, co jest wyjatkowe i ponadczasowe, ładnie wygląda twoje autko i niech tak pozostanie.

chyba wybaczysz jesli uraziłem, nic nie zmieniaj

PS: tak na marginesie E-34 i E-30 to chyba kwintesencja charakteru i smaku BMW, chociaz juz dawno te modele odeszły do lamusa...ale jednak to jest to co zwraca uwagę , zwłaszcza miłosników marki.

Opublikowano
Kolego, powiem Ci jedno, ja wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje, ale nie mogłem się powstrzymac od komenatarza, jesli uraże to przepraszam, nie taki mam zamysł. Widzę zdjątko Twojego autka w Twoim profilu i sobie myslę, że jest piekne, ładne felgi itp. odpuść sobie te wynalazki, które smierdzą chamstem i buractwem a'la calibra jak ktos napisał wcześniej. Naprawde jeden z lepszych kolorow na E-34 a silnik jak silnik, bierz przykład z Solarisa, Jego autko zasługuje na Nobla normalnie, pozazdrościcć ludziom takiej pasji..... sam pomysl i wyciągnij wnioski, klasyk to klasyk, zwraca uwagę, to cos co posiada duszę, co jest wyjatkowe i ponadczasowe, ładnie wygląda twoje autko i niech tak pozostanie.

chyba wybaczysz jesli uraziłem, nic nie zmieniaj

PS: tak na marginesie E-34 i E-30 to chyba kwintesencja charakteru i smaku BMW, chociaz juz dawno te modele odeszły do lamusa...ale jednak to jest to co zwraca uwagę , zwłaszcza miłosników marki.

W stu procentach zgadzam się z kolegą ;) . Po co na siłę psuć ładne autko ? . Jeżeli chcesz coś pokombinować , to kombinuj kupując jakiś oryginalny pakiet czy coś , a nie garażowe wynalazki z allegro. Pozdro

SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej byłoby dorwać ospojlerowanie z M5 i mieć spokój z dobieraniem tych zestawów z allegro.

Niestety taki pakiecik do E34 to rzadka sprawa a jak już to za spore pieniądze.

Jak bardzo chcesz za nie duże pieniądze "ulepszyć" swoją E34 to luknij tu http://www.moto.allegro.pl/item534963341_listwy_progowe_progi_bmw_e34.html

Wydaje mi sie że jakbyś założył taki komplecik jaki ma te auto z fotki to wyglądało by w miarę "zjadliwie". Oczywiście bez obleśnych brewek i z lampami hella black ;)

Nadszedł już ten czas Ty dobrze o tym wiesz.

Bierz ile chcesz, tylko zaloguj się - WWW.OTWARTAPESTKA.INFO :)

Opublikowano
Opublikowano

temat tragedia :duh:

opanujcie sie z tymi spoilerami z allegro :mad2:

zbierajcie kase na ori mpakiet lub zrobcie zwykla seria , obnizona z ladnymi 3 czesciowymi felgami..

(ps. wyjatkiem jest chyba kombiak w/w kolegi z pakietem ac schnitzer :cool2: )

dziwne ze jeszcze nie zamknieto tego tematu.

Opublikowano
Patrzyłem na pierwszy post... masz zdjęcia... masz kasę??? Są na rynku firmy do których przyjdziesz i zrobią Ci taki samochód z tym że taki tuning będzie krążył pomiędzy 6 a 12 tys zł zależy ile rzeczy ma w nim być nowych i jak daleko to ma iść...
Opublikowano

HeRz boska ta czerwień :D

Co do moich przeróbek zdecydowałem się na delikatne upiększania ;)

Znalazłem dokładkę od M5 na tył chyba dziś pojadę ją obejrzeć czy jest warta uwagi ;)

Progi raczej z jakimś lekkim prze żłobieniem i blenda (tego sobie nie odmówię strasznie mi się to podoba ;))

myślę nad lusterkami M ale to jeszcze nie zadecydowałem i planuje założyć halogeny clear z xenonami ;) przód zostawiam jak jest bo już jest nisko jak coś dołożę to pogubię.

Wjadę ma myjkę to porobię fotki maleńkiej z każdej strony i wstawię ;)

A i zakończyłem pracę nad kapą zaworów, wyszła całkiem ładnie pomalowałem ją farbą do 800 stopni srebrna błyszcząca (chrom-luk) też zamieszczę teraz rozpoczynam prace nad kolektorek ssącym ;)

A tak na marginesie ktoś wie jak rozpoznać kolektor od 2,0 od 2,5 w M20 ??