Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciśnienie wzięte za filtrem to już nieżle . Wtryski :| . Wężyki od wtrysków do kolektora drugie :evil: Aż tak im zależało żeby zamontować klapkę na kolektor że zamontowali 30cm wężyki?? Ogólnie jest schludnie i co najważniejsze miedź 8mm Ma prawo jeździć dopoki nie padną Valtekopodobne wtryski a raczej nie rozkalibrją się a wtedy poolecam Matrix HD. Podoba mi się przykitrana centralka lpg w kipiałce. JAk to piszą anglicy Stealth

P.S Już widzę którędy dałbym ten wąż który idzie po vanosie :D Ale to chyba tylko moje schorzenie żeby wszystko chować gdzie popadnie :lol:

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

progressowy

cicho nic nie gadaj bo kolegom popękają żyłki.

Pierwszy raz mam okazję popatrzeć pod maskę E60 i w sumie to rewolucji tam nie ma specjalnie. I dobrze, to znaczy że M50 to sprawdzona konstrukcja.

• 9 lat później...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Panowie, czy LPG do M54B25 to dobry pomysł przy przebiegu 312 tyś. km ?

Jak silnik sprawny i zamierzasz jeszcze pojeździć tak, żeby co najmniej instalacja Ci się zwróciła to czemu nie.

Tylko u partacza jakiegoś nie rób, żeby w problemy się nie władować.

Opublikowano
Spokojnie, mam fachowca, a raczej pasjonata LPG :) Silnik sprawny ale trochę się przestraszyłem, jak ktoś napisał, że przy 300tyś założył gaz, a przy 320tyś km poszła mu uszczelka.
Opublikowano (edytowane)

M54B25 na lpg zrobione 45tyś,przebieg 270500tyś i tylko lać lpg i jeździć.

Też ważne jest jakie są graty wrzucone i jak jest założona instalacja i jak jest ustawiona.

U mnie to pod maską wygląda tak.

Redyktor stag czerwony do 250koni, sterownik lpg-tech,wtryski baracudy.

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=zn1xjk&s=9#.W7zyess9c0M

Edytowane przez Ernesto1982
Opublikowano
M54B25 na lpg zrobione 45tyś,przebieg 270500tyś i tylko lać lpg i jeździć.

Też ważne jest jakie są graty wrzucone i jak jest założona instalacja i jak jest ustawiona.

U mnie to pod maską wygląda tak.

Redyktor star czerwony do 250km, sterownik lpg-tech,wtryski baracudy.

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=zn1xjk&s=9#.W7zyess9c0M

A jaki olej masz zalany ?

Zastanawiam się nad Motulem 5W40 LPG/CNG ?

Podobno jest dużo lepszy i specjalny do silników z instalacją LPG . Zastanawiam się nad nim ale jest strasznie drogi.