Skocz do zawartości

Audi A4 Avant czy BMW E46 Touring - artykuł na Interia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pol roku szukalem audi A4, i trafila sie fajna 320d :) Kupilem BMW i bym nie zamienil. Radosc z jazdy w pelnym tego slowa znaczeniu.
Opublikowano
Też to już czytałem w jakiejś gazecie. Jeździłem A4 trochę wcześniej, a teraz E46, jak dla mnie audi nie ma szans w porównaniu z bmw. A zawieszenie w A4 to jakieś nieporozumienie... :mad2:
Opublikowano

Mam porównanie na "podwórku" i zamiast 320d 136KM, a nawet 320d 150KM wziąłbym drugie A4 Avant AVF 131KM :)

A tak w ogóle to choruję na mocniejszego diesla w automacie i 4x4 - A4 B7 3.0 TDI Quattro Tiptronic :twisted:

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
mialem a4, po 2 tygodniach od zakupu chcialem je sprzedac... ale bylem dzielny i wytrzymalem 4mce. Jedno jest pewne kupie audi jak bedzie pod skrzydlami bmw - a na to sie nie zanosi :D
Opublikowano
Pol roku szukalem audi A4, i trafila sie fajna 320d :) Kupilem BMW i bym nie zamienil. Radosc z jazdy w pelnym tego slowa znaczeniu.

Czy ja wiem , Quattro nie jest złe , osobiście wolał bym jak diesel to 3.0d albo 3.0i w BMW , na spalaniu mi tak nie zależy no ale też mi sie trafiła 320d mimo że jechałem po 330xd no ale ta zaś okazała się złomem

Opublikowano
Mam porównanie na "podwórku" i zamiast 320d 136KM, a nawet 320d 150KM wziąłbym drugie A4 Avant AVF 131KM :)

A tak w ogóle to choruję na mocniejszego diesla w automacie i 4x4 - A4 B7 3.0 TDI Quattro Tiptronic :twisted:

No tak , 3.0TDI w dodatku quattro to świetna opcja , ma pewno napęd ma o niebo lepszy niż XD w E46 bo tego bym nie chciał