Skocz do zawartości

przedni kierunek bialy vs pomaranczowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przegladalem dzisiaj majac wolna chwile na necie beemki e34

Teraz sam nie wiem czy czasem moja nie ładniej wyglada na pomaranczowych kierunkach z przodu.

W USA moda na pomaranczowe kieruki weszła jako tuning.

Dam zdjecia i prosze o dorade na ktorych ładniej sie prezentuje

na pomaranczowych

http://images34.fotosik.pl/289/1a3ed9d8be5e1e84med.jpg

na bialych

http://images24.fotosik.pl/231/aa6ea2acd75afb72med.jpg

BMW 730iA wcześniej

BMW 520i E34, BMW 318 E21, BMW 525 TDS E34, BMW 525i E34

Opublikowano
tylko biale sam jak szukalem samochodu to tylko z bialymi kierunkami pomaranczowe jak dla mnie fuj no ale o gustach się nie dyskutuje więc co komu się podoba

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

Opublikowano

wg mnie białe ładniejsze

jak kupywałem samochodzik to miałem pomarańczowe ale szybko wymieniłem na białe :norty:

http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg
Opublikowano

Pomarańczowe.

Klasyka szczególnie w e34 ładnie ją podkreślają.

Dla przykładu BMW e39 czy e46 miały tez pomarańcze i białe. Widać w BMW można było wybierać (tak mi się zdaje)

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
Pomarańczowe ładniejsze. Sam mam białe, ale z takimi kupiłem, osobiście bym nie zamienił.

Mam oryginalne pomarańczowe kierunki BMW do e34 w super stanie ( made in germany)... z przyjemnością zamienię na białe.... w sumie koszt wysyłki to tylko 6zł ;)

W zasadzie moge Ci je oddać za darmo ale po co przelewać 6zł na wysyłkę jak mógłbyś po zamontowaniu pomarańczowych odesłać mi swoje :)

Nadszedł już ten czas Ty dobrze o tym wiesz.

Bierz ile chcesz, tylko zaloguj się - WWW.OTWARTAPESTKA.INFO :)

Opublikowano
moja miala kolor delphin metalic i bardzo ladnie prezentowaly sie dymione kierunki.do pomarancza nie moglem sie jakos przekonac.moim zdaniem do srebrnego auta ladnie prezentuja sie te biale kierunki.no i oczywiscie przy jasnym kloszu musi ze srodka zniknąć pomarańczowa żarówka.pzdr
Przyjemność nie jest prostą linią
Opublikowano
Ostatnio bardziej doceniam w BMkach pomarańczowe kierunki. Kojarzą mi sie z zachowaniem samochodu w niezmienionym stanie od nowości i to mi imponuje. Chociaż podobają mi sie jedne i drugie z małą przewagą na białe (najlepiej dymione). Ale wydaje mi się,że jak już zmieniasz kierunki z przodu na białe to przy tym kolorze auta trzeba też zmienić te malutkie kierunkowskazy na błotnikach no i lampy z tyłu. Jak już ma pasować to razem albo wcale.
Opublikowano
Ja u siebie w 525tds 94 rok miałem w kierunkach oryginalnie wsadzone postoje osobna żarówka biała kosta itd. jak również postoje w lampach od świateł mijania. Spotkaliście się z tym?
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
Ostatnio bardziej doceniam w BMkach pomarańczowe kierunki. Kojarzą mi sie z zachowaniem samochodu w niezmienionym stanie od nowości i to mi imponuje. Chociaż podobają mi sie jedne i drugie z małą przewagą na białe (najlepiej dymione). Ale wydaje mi się,że jak już zmieniasz kierunki z przodu na białe to przy tym kolorze auta trzeba też zmienić te malutkie kierunkowskazy na błotnikach no i lampy z tyłu. Jak już ma pasować to razem albo wcale.

Właśnie to tez mnie drazni ze male kierunki i tylme swiatła zostaly pomaranczowe.Po za tym oryginalne kierunki pomaranczowe lepiej byly wykonane i dopasowane do karoserii.

Zreszta mam 2 komplety kierunkow to moge je sobie zmieniac jak sie jedne znudza

BMW 730iA wcześniej

Opublikowano

Teraz sam nie wiem czy czasem moja nie ładniej wyglada na pomaranczowych kierunkach z przodu.

W USA moda na pomaranczowe kieruki weszła jako tuning.

Dam zdjecia i prosze o dorade na ktorych ładniej sie prezentuje

na pomaranczowych

Spojrz na ta beeme jak ona wyglada.. Klasyka! Jest przepiekna! Z bialymi kierunkami juz nie ma tego samego efektu tej nieskazitelnosci, tej "igielki" co z pomaranczowymi od nowosci. Dla mnie beema z bialymi kierunkami jest juz przekombinowana z daleka jak sie patrzy. A jak widze pomarancz, przygladam sie blizej, przykuwa uwage.. Czy jest faktycznie igla od salonu. Po prostu pomaranczowe w tak starym aucie daja najlepszy efekt odbioru u widza.

Pozdrawiam,

Filip.

Opublikowano

Spojrz na ta beeme jak ona wyglada.. Klasyka! Jest przepiekna! Z bialymi kierunkami juz nie ma tego samego efektu tej nieskazitelnosci, tej "igielki" co z pomaranczowymi od nowosci. Dla mnie beema z bialymi kierunkami jest juz przekombinowana z daleka jak sie patrzy. A jak widze pomarancz, przygladam sie blizej, przykuwa uwage.. Czy jest faktycznie igla od salonu. Po prostu pomaranczowe w tak starym aucie daja najlepszy efekt odbioru u widza.

Dokladnie tak jak wyzej napisane.Biale sie mi znudzily i znalazlem to zdjecie z przed roku.

Wyglada jak w prospektach ktore jako maly chlopak na poczatku 90-tych lat zbieralem jako maly chlopak.

Dobrze ze te pomaranczowe kierunki nikt nie chcial na allegro kupic i mi zostaly

BMW 730iA wcześniej

Opublikowano
Pomarańczowe.

Klasyka szczególnie w e34 ładnie ją podkreślają.

Dla przykładu BMW e39 czy e46 miały tez pomarańcze i białe. Widać w BMW można było wybierać (tak mi się zdaje)

Popieram, te E-34 ładniej wygląda na pomaaczowych bardziej jak klasyk ładnie się prezentuje, białe też ładne ale jakby widać tu ingerencję w zmiane wizerunku co mnie sie osobiscie nie podoba. Inaczej sprawa się ma w pzypadku E-39 ale to inny temat kolega pyta o E-34 wiec jak dla mnie pomarancz

Opublikowano
biale ladniejsze. te wymienilem z przodu i jak z tylu :)

Ze starego nowego się nie zrobi. Tak jak widziałem płetwy na e34 na dachu imitujące antenę navi. Ja w drugiej swojej e34 wsadziłem nowe lampy DEPO clear i ringi i żałowałem szybciutko bo wsiowo wyglądało

(OO)=== OO===(OO)