Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak kolega pisał

Cieniutka żyłka i jazda tylko z uwagą

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Moze temat kotlet ale stary sprawdzony sposob to jak ktos tu wspomnial delikatne i rownomierna podgrzewanie suszarka i odrobina cierpliwosci oraz czucia. Potem zazwyczaj troszke benzynki lakowej by zmyc klej itp no i delikatna polerka moz ebyc potrzebna jesli autko ma swoje lata. To nic specjalnie trudnego, tylko bez pospiechu :)

No Limits With S2 Power

Audi S2 Coupe 414 KM 560 Nm, BMW 650i 367 KM 490 Nm, BMW HP4 193 KM 112 Nm :)

Opublikowano

Panowie, co do żyletki to troszke ryzyko zarysowania.

Ale polecam zmywacz do paznokci - bdb sie sprawdza przy usuwaniu nalepek i naklejki rejestracji na szybie, a i do takich klejonek tez dobrze sobie radzi - potem dobrze jest usunac dowolną metodą z wyżej wymienionych

Opublikowano
Panowie, co do żyletki to troszke ryzyko zarysowania.

Ale polecam zmywacz do paznokci - bdb sie sprawdza przy usuwaniu nalepek i naklejki rejestracji na szybie, a i do takich klejonek tez dobrze sobie radzi - potem dobrze jest usunac dowolną metodą z wyżej wymienionych

Z wszelkimi rozpuszczalnikami o "mocy" powyzej benzyny ekstrakcyjnej radze uwazac i najlepiej zrobic probe w miejscu, gdzie jak cos pojdzie nie tak, nie bedzie strat. W przypadku czyszczenie szyby jest Ok, pod warunkiem zwracania szczegolnej ostroznosci na uszczelki itp. Odradzam wszelkie ingerencje mechaniczne jak zyletka i inne.

No Limits With S2 Power

Audi S2 Coupe 414 KM 560 Nm, BMW 650i 367 KM 490 Nm, BMW HP4 193 KM 112 Nm :)

Opublikowano

Ja to robiłem kalendarzykami takimi kieszonkowymi a potem klej zmywałem spirytusem .

Rozpuszczalnikiem nie rób

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
kupiłem swoją 330d to pierwsze 3 nie było i chciałbym usunąc również reszte.

po co usuwać? doklej sobie 7 na początku i masz limuzyne :)