Skocz do zawartości

Oryginalny uchwyt na kubek, napoje - sedan ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanko, otóż strasznie brakuję mi podczas jazdy, tzw. "cup holdera" czyli uchwytu na kubeczek, jezdziłem wcześniej audi i tam był elegancki w konsoli, czy fabrycznie E46 sedan wychodziły z takim bajerem ?

jeżeli tak to w którym miejscu to było montowane ? na konsoli centralnej we wnęce pod podłokietnikiem ?

z góry wielkie dzięki za odp, bo muszę zreżać to koniecznie, a nie chce kupować badziewiatego na allegro wkładanego w kratki :cry:

pozdrawiam.

Opublikowano

dzięki wielkie Panowie na info :)

niestety konta na eby'u nie mam :/ zadzwonię jutro do ASO i spytam jaki to będzie koszt :) bo przy okazji muszę jeszcze dokupić oprawki na żarówki do tablicy rejestracyjnej z tyłu bo jakiś kretyn mi ukradł :(

pozdrawiam.

Opublikowano

niestety konta na eby'u nie mam :/ zadzwonię jutro do ASO i spytam jaki to będzie koszt :) bo przy okazji muszę jeszcze dokupić oprawki na żarówki do tablicy rejestracyjnej z tyłu bo jakiś kretyn mi ukradł :(

pozdrawiam.

...i sie zdziwisz bo w aso bedzie taniej niz na e-bayu :mrgreen:

Opublikowano

pozdrawiam.

a więc dziś byłem w Auto Fus'ie na ostrobramskiej i faktycznie , cena niższa od tej z ebay, odziwo mieli od ręki, tak więc jest very happy :)

cena 78 zł

dodatkowo dokupiłem klosiki na żarówki do tablicy rejestracyjnej w cenie 12 zł za sztukę , tak więc warto pytać o ceny w ASO bo jak widać nie wszystko kosztuje krocie :)

pozdrawiam.

Opublikowano

pozdrawiam.

a więc dziś byłem w Auto Fus'ie na ostrobramskiej i faktycznie , cena niższa od tej z ebay, odziwo mieli od ręki, tak więc jest very happy :)

cena 78 zł

dodatkowo dokupiłem klosiki na żarówki do tablicy rejestracyjnej w cenie 12 zł za sztukę , tak więc warto pytać o ceny w ASO bo jak widać nie wszystko kosztuje krocie :)

pozdrawiam.

No to stanialo o 12 zl:) bo ja kupowalem ponad rok temu w Bawaria Motors w Katowicach

A pytales ile kosztuje pojemnik na monety lub kasety? bo to tez bedziesz musial kupic

Opublikowano

pozdrawiam.

cena 78 zł

pozdrawiam.

No to stanialo o 12 zl:) bo ja kupowalem ponad rok temu w Bawaria Motors w Katowicach

A pytales ile kosztuje pojemnik na monety lub kasety? bo to tez bedziesz musial kupic

kurcze nie pytałem, i własnie zdemontowałem tamtą wnęke, włożyłem uchwyty na puszki, i obok paskudna dziura :/ chyba doreżam z tego co mi zostało, bo nie podoba mi się to, dobrze że mam podłokietnik to teraz jest zasłonięte, ale coś będe musiał z tym zrobić....

pozdr.

Opublikowano

No ja też jakiś czas temu wymieniłem na uchwyt na napoje :) i wygląda to tak :

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images30.fotosik.pl/223/3071259408e41b25.jpg

Ale gdzieś już o tym pisałem na forum

Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

kurcze, no muszę dokupić ten schowek na monety,fajnie wygląda,a ja mam tam dziurę teraz :/

m_snikers pamiętasz jaki był nr katalogowy części ? bo ja znalazłem coś takiego , tylko nie wiem czy to poprawny nr 51 16 8 217 957 ? jeżeli zły to niech mnie ktoś poprawi :)

pozdr.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Do E46 jest tylko ten montowany w tunel pod podłokietnikiem?

Bo ja mam tam telefon... a przydałby się jakiś uchwyt, bo do tego w podłokietniku z tyłu nie chce się odwracać :wink:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Do E46 jest tylko ten montowany w tunel pod podłokietnikiem?

Bo ja mam tam telefon... a przydałby się jakiś uchwyt, bo do tego w podłokietniku z tyłu nie chce się odwracać :wink:

jest tez jakis uniwersalny do bmw,montowany w drzwiach kierowcy,ale jakos dziwnie wyglada.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-Door-Cup-Holder-Univ-E31-E34-E36-E38-E39-E46-X5-Z3_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ72Q3a1205Q7c66Q3a2Q7c65Q3a12Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem120331708954QQitemZ120331708954QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

• Członkowie klubu
Opublikowano
faktycznie jakoś dziwnie...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
A mnie tam wrąbali telefon :mad2: kubeczek był by bardziej praktyczny

to wywal jak Ci niepotrzebny,przeciez ta konsola srodkowa sklada sie z modulow,wiec jaki problem? :mrgreen: