Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Houek, po co Ci taki bez deski w skorze ;)

Co Ty sie tak zajarales na ta deske ;) ? Zdarzaja sie czasami takowe na ebay.de ...i to w roznych kolorach- choc zadko raczej. Chyba zielona kiedys widzialem :lol: .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
A ja jak zwykle olany!

Madmarx: Ty pisałeś serio o tych pałąkach? ;D

Nie chciałbym pozbywać się ani ich ani deski, ponieważ być może Zetka zostanie u mnie, jeśli nie znajdzie się dla niej nowy właściciel. ;)

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
Opublikowano
No pewnie ze serio :) Jak byś się pozbywał i miał ochotę na podmiankę to ja dwa razy dziennie przejeżdżam przez Marki w drodze do i z pracy :)
Opublikowano

Nie, ale jest powypadkowa. Jedź, obejrzyj, zabierz do innego dealera żeby obejrzał i jak jest ok to kupuj.

W Inchape jak zawsze będą wciskali ze wszystko jest ok, więc im wieżyc nie należy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wania: odpisałem Ci na PW.

Houek: jak idą poszukiwania M? oglądałeś już coś?

Ogladałem tylko tą niebieską kiedyś niedaleko mnie. Teraz po obejrzeniu 7 czy 8 911stek, nie mam już siły i czasu na wycieczki po Polsce.

Szczerze mam już dosyć sprzedających, którzy robią łaskę, że poświęcą chwilę na rozmowę telefoniczną, kłamią jak z nut, ukrywają co się da, zachwalają itd. Prosze o wysłanie szczegółowych zdjęc, a koles mi odpowiada, ze mam przyjechac to sobie obejrze (ale baran nie bierze pod uwagę, że mam 450km w jedną strone i zanim stracę 300zł na paliwo i cały dzien to chce chociaż zobaczyc dobre zdjęcia) Ogólnie żenada!!

Chciałem kupić srebrną M z Warszawy (przebieg rzekomo 35kkm, kiedyś wystawiona za chore 79kzł), ale w dniu kiedy zadzwoniłem sprzedający poinformował, ze na dniach przyjezdza po nią jakiś Helmut :)

Ceny Z3 M są chore i na pewno nie dam 75kzł za to auto. Jak trafię coś w rozsądnych pieniądzach w ładnym stanie to kupię. Ale w Polsce ustrzelić ładne, leciwe, sportowe auto to jak wygrac w totka. A może ja jestem zbyt wymagający? :P :mad2:

Opublikowano

panowie wiecie co sie stało z ta Z3 M cabrio z przebiegiem 35tys km która była wystawiona za ok 60tys zl z wawy?

chodzi mi o ta o ktorej pisze kolega z posta powyzej

coś nie mogę znaleźć linka do ogłoszenia właściciela

oceń moją ///M http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98534&start=0

///M jak miłość

Sprzedam BMW 120d "083d, 120d E82 2011r, 520d '07 lift, 123d '08, Z4///M '08, info na http://www.fast-cars.pl

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
panowie wiecie co sie stało z ta Z3 M cabrio z przebiegiem 35tys km która była wystawiona za ok 60tys zl z wawy?

chodzi mi o ta o ktorej pisze kolega z posta powyzej

coś nie mogę znaleźć linka do ogłoszenia właściciela

Ponoć została sprzedana do Niemca. Trochę to dziwne, że akurat w dniu kiedy się zainteresowałem i chciałem przyjechać z kasą, auto drapnął Helmut, choć wcześniej z pół roku wisiało na otomoto.

Opublikowano
Też miałem taką historię. Poprostu chciałem dać 21 za auto które stało za 25000. Facet z komisu odpisał że auto zostało sprzedane za żadaną cenę w dobre ręce. Za 4 tyg to auto znowu było wystawione z tego samego komisu tyle że za 22 tyś.
Kupię kierunek biały, lewy do Z3
Opublikowano
Z tego co się orientuję to ten egzemplarz, nawet po samych km widać że ten. Może po prostu było wstawione do gośia komisu/serwisu i jeszcze nie dostał informacji że samochód został sprzedany.
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
Witam,

szukam od niedawna Z-tki, najlepiej do 25.000 tys. Wpadł mi w oko ten model: http://otomoto.pl/bmw-z3-stan-idealny-po-lifcie-C13172768.html

Ktoś go może oglądał, wie coś o nim? Będę wdzięczny za opinie!

Pozdro dla klubowiczów :cool2:

Edit: zły link ;)

Po pierwsze malowane oby dwa kielichy , nawet wlepki z kolorem nie ma :duh: Nie mam przekonania do stożkowych filtrów a ten na dodatek wygląda na jakąś lipe :mrgreen: Zderzak z wąskim wlotem, a w 2.0 jest powinien być szeroki, wiejskie nerki, krzywo leży prawa obrysówka.

Podsumowując, niezły ulep :mrgreen:

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

no to zagadka z tą eMką Panowie

No pewnie ze serio :) Jak byś się pozbywał i miał ochotę na podmiankę to ja dwa razy dziennie przejeżdżam przez Marki w drodze do i z pracy :)

lepiej przy okazji wpadnij pochwalić się Zetą :cool2:

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
Opublikowano

Ogladałem tylko tą niebieską kiedyś niedaleko mnie. Teraz po obejrzeniu 7 czy 8 911stek, nie mam już siły i czasu na wycieczki po Polsce.

Szczerze mam już dosyć sprzedających, którzy robią łaskę, że poświęcą chwilę na rozmowę telefoniczną, kłamią jak z nut, ukrywają co się da, zachwalają itd. Prosze o wysłanie szczegółowych zdjęc, a koles mi odpowiada, ze mam przyjechac to sobie obejrze (ale baran nie bierze pod uwagę, że mam 450km w jedną strone i zanim stracę 300zł na paliwo i cały dzien to chce chociaż zobaczyc dobre zdjęcia) Ogólnie żenada!!

Chciałem kupić srebrną M z Warszawy (przebieg rzekomo 35kkm, kiedyś wystawiona za chore 79kzł), ale w dniu kiedy zadzwoniłem sprzedający poinformował, ze na dniach przyjezdza po nią jakiś Helmut :)

Ceny Z3 M są chore i na pewno nie dam 75kzł za to auto. Jak trafię coś w rozsądnych pieniądzach w ładnym stanie to kupię. Ale w Polsce ustrzelić ładne, leciwe, sportowe auto to jak wygrac w totka. A może ja jestem zbyt wymagający? :P :mad2:

wiesz, mi się udało - fakt że to nie Z3Mpower a tylko 3,0 z mpakietem ale zawsze...

też nie wierzyłem żę można kupić a mi się udało...

jedyne co było do zrobienia i zostało zrobione to wymiana jednego drążka, dwóch łączników wahacza i łożysko tylej piasty...

i po sprawdzeniu w serwisie BMW okazało się nie uszkodzone....

jestem bardzo zadowolony :)

warto po kraju szukać....

Opublikowano (edytowane)

wiesz, mi się udało - fakt że to nie Z3Mpower a tylko 3,0 z mpakietem ale zawsze...

też nie wierzyłem żę można kupić a mi się udało...

jedyne co było do zrobienia i zostało zrobione to wymiana jednego drążka, dwóch łączników wahacza i łożysko tylej piasty...

i po sprawdzeniu w serwisie BMW okazało się nie uszkodzone....

jestem bardzo zadowolony :)

warto po kraju szukać....

Nigdy nie bylo zadnego M-pakietu do Z3 (jedynie pakiet aerodynamiczny ale twoja Z'tka go nie ma) - wiec twoje twierdzenie i podpis w profilu jest "lekko" nietrafiony :duh: .

Kupic 3.0, a M-Powera to bez porownania. 3.0 wyprodukowano "kapke" wiecej.

A twoje Z3 stalo w ogloszeniach bardzo dlugo i bylo uszkodzone bo nawet bylo zdjecie na forum jak .

Jesli chodzi o M-powery to nawet ogloszen z nimi nie ma ...

http://www.allegro.pl/listing.php/showcat?id=12441&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&a_text_i%5B1%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B1%5D%5B1%5D=&a_text_i%5B4%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B4%5D%5B1%5D=&a_text_i%5B5%5D%5B0%5D=3100&a_text_i%5B5%5D%5B1%5D=&a_text_i%5B14%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B14%5D%5B1%5D=&a_enum%5B199%5D=all&a_enum%5B16%5D=all&a_enum%5B13%5D=all&a_enum%5B12%5D=all&a_enum%5B15%5D=all&a_enum%5B178%5D=all&change_attr=Poka%C5%BC

No i co my Tu mamy ...

-Angola za 38k + oplaty :duh: ...a pomyslec ze jeszcze 2 lata temu dalo sie kupic za tyle LHD :shock: .

-Rozbitka coupete od kretacza-handlarza z Nysy.

-coupete od kretacza Mirka ze Zgierza

-karoserie - resztki z3m od Emka

-2xogloszenie sprzedanego auta

-coupete srebrna z niezbyt dokladnie zlozonym przodem i chora cena.

Na mobile nie lepiej ...tzn lepiej ale ceny takze lepsze ... ;/

http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=131257414&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=57&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&maxPrice=60001&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2

Sensowna i najtansza za ponad 57k zl + oplaty.

Nie to zebym Cie chcial zdołować ale czas spojrzec prawdzie w oczy :cool2: .

Edytowane przez piotres
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Nie, ale jest powypadkowa. Jedź, obejrzyj, zabierz do innego dealera żeby obejrzał i jak jest ok to kupuj.

W Inchape jak zawsze będą wciskali ze wszystko jest ok, więc im wieżyc nie należy.

Do dealera BMW zeby obejrzal ?? :lol: Chyba zartujesz :lol: . Nie slyszalem o ASO BMW z ktorego uslug ludzie byliby naprawde zadowoleni. O wlasnych doswiadczeniach z serwisem z ASO Bmw Fus nie bede pisal bo szkoda klawiatury - powiem krotko dno i metr mulu. Wg mnie pracownicy-mechanicy tam pracujacy to najwieksze lesery i tumany wsrod mechanikow. Owszem zdarzaja sie wyjatki od tej reguly - ale to jak zawsze.