Skocz do zawartości

Swiece żarowe ktore najlepsze???Dzisiaj wymiana!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panownie mam pytanie jakie beda najlepsze swiece zarowe do 320d(M47)???Dzisiaj wymiana i musze dac znac jakie maja byc??Macie jakies sprawdzone za rozsadna cene??
Opublikowano
Najgorszego czego sie obawialem to urwanie,poszlo ladnie wszytskie 4 zostaly odkrecone :D ...Zdecydowalem sie na te co byly porzednio BOSCH 50zl/szt chyba az takie zle nie sa?
Opublikowano
Sam sie balem,zaufany kolega i zaufany warsztacik w lewo w prawo i poszlo ladnie moj przebieg to 139tys km.
Opublikowano
A co w tym dziwnego ????Wazne ze ja wiem ze ma 139tys km na 101% jesli kogos to dziwi to jego problem.Rocznik 2000.
Opublikowano

No Panowie jeśli jesteście w 100% pewni to gratuluje zakupu. Chociaż dla mnie to prawie nierealne - kto kupuje diesla, który był przynajmniej 20tys. droższy mając w założeniu pokonywać rocznie 15tys km...

I są dwie opcje - albo sobie tego nie przeliczył i dużo na tym stracił bo auto mu tego nie odrobiło albo...

Wiele nie jeżdzę (przeważnie praca-dom) a w pól roku zrobiłem 12tys:)

Opublikowano
nie ma co się kłócić. nie każdy użytkownik kupuje i liczy w jakim okresie mu się zwraca;) osobiście wolałbym przepłacic ale na stację zajeżdżać żadziej;) a co do przebiegu........boże! jaki to cholerny luz czuć że się ma oryginalny przebieg;););) ja mam 240 tyś przy aucie w benzynie z 2000 roku i wiem że to odczyt pewny;)
Opublikowano

NIE WSZYSTKIE DIESLE Z ZAŁOŻENIA MUSZĄ MIEĆ 300 TYŚ LUB WIĘCEJ , CO TO ZA POMYSŁ ?

MOJA MA 126 TYŚ ROK 2002

A TAK POWRACAJĄC DO TREŚCI PYTANIA , BERU SŁYSZAŁEM ŻE DOBRE , A TAK POZATYM CO ILE SIĘ POWINNO WYMIENIAĆ ŚWIECE ???

Opublikowano

Ja byłem w ASO. Podpieli sie do kompa i wyszło że świece ok. Wiec skoro nie jest spalona ani jedna narazie nie wymieniam. No chyba że w zimie zaczną sie poważne problemy z odpalaniem ale póki co jest dobrze więc zostawie kase:)

Tak z ciekawości ile wołali od Was za wymianę?

Bo ja tak liczę 200 za świeczki i 200 mi powiedział jeden z najtańszych za wymianę. Pewnie bym sam wymieniał ale z ciekawości sie pytałem.

Opublikowano

To dobrze ci powiedzial ja zaplacilem 450zl za:

4szt siwec,filtr powietrza,robocizna.

Dodatkowo przy okazji wymienilem filtr bo troche trzeba sie nagimnastykowac zeby sie dostac do niego przynajmniej tak jest w 320d.

Opublikowano
To dobrze ci powiedzial ja zaplacilem 450zl za:

4szt siwec,filtr powietrza,robocizna.

Dodatkowo przy okazji wymienilem filtr bo troche trzeba sie nagimnastykowac zeby sie dostac do niego przynajmniej tak jest w 320d.

Możesz mi powiedzieć czy przy wymianie świec w 320d trzeba zdjąć kolektor ssący?

A ze świec żarowych polecam Beru, Bosch, NGK i Febi

http://www.czescidobmw.pl/index.php?cPath=4172