Skocz do zawartości

Kupuje auto - ktore wybrac - szybkie pytanie!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To po co jeżdzicie BMW pozamieniajcie na SKODY żaden problem nikt was nie zmusi do jazdy BMW

argument na poziome drugiej klasy podstawówki.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
To po co jeżdzicie BMW pozamieniajcie na SKODY żaden problem nikt was nie zmusi do jazdy BMW

argument na poziome drugiej klasy podstawówki.

Pokasz mi jaka SKODA może się równać z BMW E46 a niemówiąc o najnowszych BMW,to jest temat o kupnie E46 a nie o SKODZIE jak chcecie pisać o Skodzie to zmiencie Forum śmieszą mnie takie porównania

Opublikowano
Kto czym jeździ to tylko kwestia gustu i zasobności portfela. O gustach się nie dyskutuje podobno. Więc jak ktoś chce jeździć skodą - niech jeździ, auto jak każde inne.
Opublikowano
Bardzo was szanuje koledzy ale cala dyskusja sprowadzila sie do tego ze o wartosci auta swiadczy glownie tylko jego moc i predkosc maxymalna. Ja powiem tak - zyczyl bym sobie i wam by prowadzenie chodzby najdrozszej skody bylo rownie satysfakcjonujace jak jazda BMW z najslabszym silnikiem.. pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jako miejskie popychadło w compakcie to ok, ale w Coupe, ktore z założenia ma zasuwać i łoić co się da to porażka na całej linii.

:cry2: :modlitwa: Przepraszam, że ja swoim nikogo nie łoje.

Jak ktoś kupuje mocny samochód po to żeby coś innym udowadanić to albo jeszcze nie dorósł albo ma małe....eg/o. :lol:

Opublikowano
Jako miejskie popychadło w compakcie to ok, ale w Coupe, ktore z założenia ma zasuwać i łoić co się da to porażka na całej linii.

:cry2: :modlitwa: Przepraszam, że ja swoim nikogo nie łoje.

Jak ktoś kupuje mocny samochód po to żeby coś innym udowadanić to albo jeszcze nie dorósł albo ma małe....eg/o. :lol:

albo dla własnego bezpieczenstwa , zawsze można jechać przepisowo ale mocy nigdy za duzo zwłaszcza przy wyprzedzaniu

Opublikowano

Ja na przykład jakbym posłuchał mamy i kupił Tico a nie solidną i mocną Calibrę to byłbym teraz trupem bo dostałem strzała 100km na godzine w moje dzwi... obracało mnie trochę i wpadłem na jakiś parking... Gdybym miał zapięte pasy to bym nawet draśnięty nie był, a tak to wybiłem czołową szybe głową i miałem dość mocne obtarcie, ale żyje... A w małym oszczędnym autku bym był trupem :idea:

Wracając do tematu... 1.6 i 1.8 to silniki które jak najbardziej śmigają ale... sam ma 1.6 i wiem, że gdybym cofnął się w czasie to była by co najmniej 2.0... Po prostu karoseria E36 jest stworzona do silników o mocy co najmniej 150 konnych

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg