Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pakiet M powera to:

*zewnatrz :

- zderzak przod

- zderzak tył

- progi

- lampy tyl ( biały kierunek)

- lusterka

- listwy szerokie

*wewnatrz:

- kierownica

- lewarek od biegow

- fotele

- podsufikta czarna

- zegary ( chyba )

czy o czyms zapomnialem? Jak tak to dopiszcie:)

Opublikowano
Listwy progowe ........

listwy progowe i progi to to samo :duh:

a z tych rzeczy ktore wymieniles nie liczac zawieszenia i silnika :lol: to wszystko

BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
Listwy progowe widoczne po otworzeniu drzwi wewnątrz samochodu ( zemblematami M + chromowane paski na nich) a progi - nakladki są mocowane na zewnątrz auta spinkami od spodu więc nie jest to to samo.
Opublikowano

Z ciekawostek wam powiem ze w mojej poprzedniej BM-ce miałem przedni zderzak od M-ki. I tylko zderzak i był on tam fabrycznie

Mowa o BMW 525i !1990 rok

http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano
Listwy progowe widoczne po otworzeniu drzwi wewnątrz samochodu ( zemblematami M + chromowane paski na nich) a progi - nakladki są mocowane na zewnątrz auta spinkami od spodu więc nie jest to to samo.

to to ja wiem ale nie pomyslalem w tym kierunku :) :duh: :oops: no i oczywiscie sie zgadza

Opublikowano
Własnie przegladam prospekt BMW i jako komplet wyposazenia M pakietu jest jeszcze "spoiler tylny Class II typu M" na tylna klapę
Opublikowano
Pakiet M powera to:

*zewnatrz :

- zderzak przod

- zderzak tył

- progi

- lampy tyl ( biały kierunek)

- lusterka

- listwy szerokie

*wewnatrz:

- kierownica

- lewarek od biegow

- fotele

- podsufikta czarna

- zegary ( chyba )

czy o czyms zapomnialem? Jak tak to dopiszcie:)

Tak jak pisał dexter21 to podstawa to silnik i układ napędowy oraz zawieszenie.A jak chcesz sobie troche poudawać to może uda Ci się zamontować plastik na silnik z emblematem M-power ale chyba sie nie uda bo tam 6 cylindrów :)

Pozatym koreczek od oleju.:)

Co do lamp tylnych to M-ki niekoniecznie miały lampy z białym kierunkiem (tak przynajmniej widze w katalogu)

Oczywiście felgi M.

No i oczywiście znaczek M-POWER :roll2:

Jak sie myle to poprawiać bo ja jestem pasjonatem E32 :)

Opublikowano

Ja mam piątkę z pakietem M, ale akutat w tym przypadku dodatkowe wyposażenie ogranicza się do:

- kierownica

- gałka zmiany biegów

- uchwyt hamulca ręcznego

- obniżone i utwardzone zawieszenie

- aluminiowe felgi (teraz mam już inne)

- oczywiście znaczek ////M na klapie

Nie jest to jakaś samo-róba, gdyż wszytkie te elementy zostały wyszczegołnione w dokumentacji pojazdu, którą otrzymał po wyjeździe z fabryki.

Myślę, że skala doposażnia w popularnie zwany m-pakiet, była różna i zależała głównie od fantazji i zasobności portfela zamawiającego samochód.

Pozdrawiam, Michał
Opublikowano

a z tych rzeczy ktore wymieniles nie liczac zawieszenia i silnika :lol: to wszystko

Nie chce sie czepiac, ale pytuł wątku brzmi: "[E36] Pakiet M power'a to:"

Powiedz mi dexter21, czy w pakiecie M był inny silnik ?? :?

Opublikowano

Nie chce sie czepiac, ale pytuł wątku brzmi: "[E36] Pakiet M power'a to:"

Powiedz mi dexter21, czy w pakiecie M był inny silnik ?? :?

w pakiecie eM nie bylo pewnie zadnego silnika ale chyba nie musze ci mowic ze prawdziwe eMki maja zupelnie inny silnik i jak juz to jechac po calosci a najlepiej zmienic samochod na eMke jak sie ma taka potrzebe

Opublikowano

w ///M jest jeszcze inny tlumik, 2 rury z czego jedna krótsza od drugiej..

i pare innych rzeczy ale juz nie widocznych z zewnatrz

Opublikowano

w pakiecie eM nie bylo pewnie zadnego silnika ale chyba nie musze ci mowic ze prawdziwe eMki...

Pakiet M a model samochodu M to 2 niezależne rzeczy których nie należy mylić, temat już kiedyś był wałkowany.

Pozdrawiam

- Sim One -

Opublikowano

w pakiecie eM nie bylo pewnie zadnego silnika ale chyba nie musze ci mowic ze prawdziwe eMki...

Pakiet M a model samochodu M to 2 niezależne rzeczy których nie należy mylić, temat już kiedyś był wałkowany.

Dokładnie o to mi chodzi.

Opublikowano

Dokładnie o to mi chodzi.

:duh: :duh: :mad2: :mad2: :duh: :duh: :doh: :doh: :mad2: :mad2: to to chyba KAZDY na tym forum wie i nie trzeba tego pisac, mylic tych rzeczy tez sie nie da i naprawde nie musiales tego pisac do mojego postu :mad2: :twisted: chyba ze uwazasz ze odkryles ameryke :duh:

KONIEC TEMATU

Opublikowano

:duh: :duh: :mad2: :mad2: :duh: :duh: :doh: :doh: :mad2: :mad2: to to chyba KAZDY na tym forum wie i nie trzeba tego pisac, mylic tych rzeczy tez sie nie da i naprawde nie musiales tego pisac do mojego postu :mad2: :twisted: chyba ze uwazasz ze odkryles ameryke :duh:

KONIEC TEMATU

Widzisz z twojego pierwszego postu

wywnioskowałem, że w pakiecie M chciałbyś miec silnik od M, ale nieważne może to ja Ciebie źle zrozumiałem :?