Skocz do zawartości

schowek pod zegarkiem HELP!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wyjąć ten schowek co jest pod zegarkiem ten rozmiarów DIN1 :?:

tam cos jest jakis zatrzask czy co :?: bo radyjko bym tam chciał włożyć 8)

pomocy :!:

Opublikowano
widze ze nikt niewie :cry2: :evil:

Chłopie powoltku :wink: daj sobie na wstrzymanie :wink:

Najapierw wyjmij zegarek; jest w tym schowku ( poniżej zegarka) otwór w jego górnej części, wkładając tam palucha :lol: możesz go odgiąć i delikatnie wyciągnąć zegarek......nistety dookoła są zatrzaski, ale tak zrobione że ich raczej nie pourywasz....jak zdemontujesz zegarek to masz dostęp do półki pod nim i możesz ją delikatnie wyciągnąć naginając plastiki ......zchodzi półeczka razem z kawałkiem konsoli środkowej gdzie jest zapalniczka........wszystkie plastiki tam są stosunkowo elastyczne i można je odginać ale ostrożność wskazana :wink:

Niestety zmartwię Cię....raczej nie upchniesz tam radia....za mało miejsca :|

Opublikowano
A gdy jesteśmy przy zegaeku - czy zagarek ma podświetlenie? Bou mnie nie świeci, nie wiem czy żaróweczka spalona czy jej nie ma w ogóle.

Tak zegarek ma podświetlanie, zdemontuj go i wymień żaróweczkę i będzie OK.

Opublikowano
A skoro jesteśmy przy zegarku. Właśnie mam zamiar taki nabyć i mam pytanko. Czy da się go u mniepodłączyć bo nie widziałem u siebie żadnej wolnej wtyczki. Czy ewentualnie da się go podpiąć na "krótko"?
www.swiatdrewna.eu
Opublikowano
A skoro jesteśmy przy zegarku. Właśnie mam zamiar taki nabyć i mam pytanko. Czy da się go u mniepodłączyć bo nie widziałem u siebie żadnej wolnej wtyczki. Czy ewentualnie da się go podpiąć na "krótko"?

Jak nie masz wtyczki to musisz podciągnąć kable od lakiegoś przełącznika.

Opublikowano
nie wiem co masz zamiar robic z tym schowkiem.Ja chcialem tam zamontowac cb radio i sie niemile zaskoczylem gdyz jest on zbyt plytni i radio mi wchozilo jedynie do polowy ( moze troche wiecej ).a kabelki to podciagnij najlepiej od czegos co ma podswietlanie razem z licznikiem itp.Moze sprobuj podpiac sie w zapalniczke, jest blisko i dostep nie jest zly. Pozdro