Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Chce zmienic autko na is jadę po nie w niedziele! powiedzcie mi koledzy jakie tam są silniki M? Bo mam już dosyc swojego M40 :?

Edytowane przez Opos 137
Opublikowano
Szkoda może jeszcze pomyślę nad R6 ale wygląd IS zwala mnie z nóg :lol: więc wygląd a dźwięk nie mały dylemat :? Dziękuje koledzy za podpowiedzi
Opublikowano (edytowane)
Szkoda może jeszcze pomyślę nad R6 ale wygląd IS zwala mnie z nóg :lol: więc wygląd a dźwięk nie mały dylemat :? Dziękuje koledzy za podpowiedzi

Wygląd IS zwala z nóg,silnik czterocylindrowy aż tak ładnie wygląda?:jawdrop:

Zapewniam że R6 jest o wiele ładniejszy.

A jesli ci chodzi o budę.....to coupe jest w każdej wersji silnikowej(benzynowej) :mrgreen:

Edytowane przez green71
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

były na początku M42 potem M44 - oba mają po 140km,

M44 to jest 1,9L

M42 1,8L

M44 ma coś tam ciut lepszy moment i przy mniejszych obrotach lepiej moc łapie zdaje się

Opublikowano

Daruj sobie ISa... Miałem 318ti czyli podobnie a nawet niby fajniej bo kompakt jest lżejszy ale 140PS szybko robi się za mało... Później Volvo 163PS i też szybko za mało...

330D to już baaardzo ciekawie ale już myślę o wirusie i jakieś 220PS ;)

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano
Daruj sobie ISa... Miałem 318ti czyli podobnie a nawet niby fajniej bo kompakt jest lżejszy ale 140PS szybko robi się za mało... Później Volvo 163PS i też szybko za mało...

330D to już baaardzo ciekawie ale już myślę o wirusie i jakieś 220PS ;)

z takim mysleniem to moze lepiej od razu kupic M3 albo M5 a i tak bedziesz musial zjerzdzac jak cie ktos bedzie na motorze chcial wyprzedzic :D a swoja droga trzeba sie zastanowic do czego ma sluzyc auto czy na wyscigi czy do zwyklego przemieszczania sie po drogach uwazam ze IS w zupelnosci wystarczy pozatym przy naszych cenach paliwa to dobre rozwiazanie ty mu proponujesz e46 330 za kilkadziesiac tys zl a chlopak sie zastanawia nad stara e36 warta kilka tys zl to tez jest inne podejscie nie kazdy ma bogatych rodziców panowie pozdro

mam bmw i juz nie chce innego