Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie mam taki problem od pewnego czasu nie mogę ustawić sobie temp w samochodzie tzn chodzi mi o nawiew na szybę i na nogi bo wiadomo na twarz zawsze leci lodówka , przekręcam pokrętło na zimne a tu dalej ciepłe , nie wiem co może być nie tak proszę o jakieś podpowiedzi :( <

Pozdrawiam :cool2:

Grass , Gas or Ass - Nobody Rides For Free .

Moja Buma :) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=94528&highlight= Sprzedana !

Opublikowano
jeśli masz klimę to na 100% masz uszkodzone cewki w zaworach obok serwa od hamulców mam takie sprawne na stanie do zbycia..
Opublikowano

Ja się z tym męczyłem poł roku, dziś wziołem młoteczek popukałem za zgaszonym i zapalonym i pomogło. Jeśli tobie to nie pomoże to jedynie wymiana elektrozaworów - jak masz klime to są dwa jak nie to jeden.

pozdrowienia

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
nie nie mam klimy a w ktorym miejscu sa te elektrozawory jesli mozna wiedziec :D bo w tym temacie jestem akurat biały hehe :Ppozdrawiam i dzięki za pomoc :cool2:

tak jak k0oledzy napisali obok serwa/ popmy hamulcowej.... ida do nich chyba 2 gumowe weze i jedna wtyczka.... napewno znajdziesz...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja od jakiegoś czasu miałem ten problem w E91.

Na nogi napieprzało ciepłe powietrze i świra można było dostać.

Lód na głowe leciał a mi ciągle gorąco było :twisted:

W każdym razie debile z Fusa wymienili panel klimatyzacji i powiedzieli że będzie ok. Ni epomogło.

Znów coś tam sprawdzali i nie pomogło.

Dziś zostawiłem w Bawarii i od razu mnie uprzedzono o możliwości wymiany elektrozaworów co potwierdzono późniejszym telefonem.

Więc mam nadzieję że problemy się skończą.

Natomiast przestrzagam przed imbecylami z Fusa - tam to kosiarki bym do naprwy nie dał :mad2: