Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. odpadło mi lusterko wew. jak je przykleic, tzn czym je przykleic do szyby zeby sie ladnie trzymało

2. KUPIE drzwi tylne od kierowcy tylko warunek ZIELONE - ma ktoś :->

z gory dzieki za pomoc ;-)

BMW 750i V12 E32 - Będziesz Mógł Więcej :)))
Opublikowano
klej do szyb zrobi robote?

...

http://images.google.pl/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.after-hours-japan.com/forum/download/file.php%3Favatar%3D2927_1256015996.jpg&usg=AFQjCNHOPvQjuY6a3NonAqZpEu-c86ARiw w benzynie!

Opublikowano

dzis bylem w castoramie i kupowalem klej do metalu,

i widzialem ze jest tam specjalny klej do lusterek samochodowych, chyba cos kolo 18 zl

e38 m62
Opublikowano
bezwzględnie jedź do zakładu gdzie montują szyby. Za taką usługę zapłacisz z 10 zł... to się przykleja na specjalną taśmę dwustronną - nie żaden klej.
Opublikowano

jest taki specjalny klej BOLLA do lusterek.....kosztuje z 20 zł a trzyma rewelka!!!

Tylko czytaj opis a nie na pałe (montowałem już to kiedyś i musiałem poprawiać :) )

Opublikowano

ja kiedys koledze kleilem lusterko - zaden klej nie wytrzymywal

dopiero pojechalismy do zakladu z szybami - przykleij na jakims kleju z tuby jak silikon i trzymalo jak beton - nawet po dachowaniu lusterko sie trzymalo :mrgreen:

Opublikowano
ja kiedys koledze kleilem lusterko - zaden klej nie wytrzymywal

dopiero pojechalismy do zakladu z szybami - przykleij na jakims kleju z tuby jak silikon i trzymalo jak beton - nawet po dachowaniu lusterko sie trzymalo :mrgreen:

Kowal?

Kowal rozne przygody miewał ale dachowania chyba jeszcze nie :wink:

nie - taki kolega z corrado - ale tez zdolny - corrado zakonczylo zycie miedzy 6 drzewami na poboczu