Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:clap: Piękna! Dzięki tyłowi wg zyskała na elegancji i charakterze!

Tylko to wybrzuszenie na masce-tak średnie :| .

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
Ładna, ładna :mrgreen: Ale to już chyba 2 lifting "trójki", nie? Przetłoczenie na masce jest genialne, jeśli stoi się na wprost niej, ale w sumie ma tylko sens jeśli jest pod nią V8, a takowe jest tylko w eMce, a w tej wersji tego przetłoczenia raczej nie będzie...

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Dość delikatny lifting. Lipa silnika x23d 2l diesel biturbo nie wprowadzili.

Będzie dostępne 320xd

Nowy silnik 330d będzie miał 245KM i 520Nm lżejszy od starego o 5kg i ma 6,1 sek do setki

Poszerzona rozstaw tylnych kół o 24mm

Dostępna będzie w Coupe i Cabrio skrzyna biegów dwusprzęgłowa z M3

Nowy I-drive.

Coś tam pozmieniali :)

Opublikowano

Według mnie upodobniło się bardzo do serii 5 :D

Ale jest ok bo pierwsze E90 to tragedia była :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Bardzo bardzo ładna. Poprawiono denerwujące (w tym słynne już do granic nieprzyzwoitości tylne Lano-lampy) i wyostrzono niektóre szczegóły - kapitalna tylna klapa w sedanie :cool2: Co do przetłoczenia na masce to ujdzie - jest ok. Ciekawi mnie jak będzie wyglądac w M-Pakiecie. Tzn. czy będzie całkiem nowy (jeśli miałby wyglądac tak jak z M3 sedan to klękajcie narody) czy raczej mod starego. I tylko te lusterka...

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

Opublikowano

:modlitwa: No wreszcie te światła zmienili - teraz jest dobrze - choć i tak coupe ma ładniejsze. Przetłoczenie na masce bardzo ciekawe.

No to już wszystkie wersje nowej trójki mi się podobają.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Lepiej wygląda :) ale zmiany nie są rewolucyjne.

nic dziwnego,przeciez to facelifting,a nie zmiana modelu.

Opublikowano

Oglądałem ją na fotkach parę tygodni temu i dla mnie rewelacja, sedan bardzo dużo zyskał na tym FL, ale muszę przyznać jakub, że mi też kombi najbardziej przypada do gustu :cool2:

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Luuudzieee!!! Przetloczenia na masce to strzal w 10tke!!!!! Nie wyobrazam sobie jej bez nich. Tylne swiatla zyskaly duzo na lepszym wygladzie i dzieki temu bedzie to najbardziej pozadany przeze mnie model (w gre wchodzi jeszcze E-60 i X5 po lifcie)

Lusterka mi troche nie robia ale takiej ''kochance'' mozna wiele wybaczyc. Motorki tez daja rade. Ogolnie to czekam az ceny troche zleca i lykam jakas 3-ke w sedanie ale chodzi mi jeszcze po glowie E-92 i ten tyl mmmm.....