Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bunia ładna,rzeczywiście żal było by sprzedawać.Sam ją obniżałeś?napisz mi może na priv jakie masz obniżenie bo mam taki plany.Pozdro.Masz takie same super wygodne fotela jak ja :cool2:
Opublikowano

no widzisz a ty chciales juz autko sprzedawac,a to tylko glupia tarcza!

klania sie przyslowie: co nagle to po diable :mrgreen: pozdro!

Opublikowano (edytowane)

co do zawiechy to ma sprezyny ACS takie białe(chyba były takie na poczatku bo teraz sa szare)

no fakt ale ja chyba zawsze tak mowie ze sprzedam jak mi sie cos psuje!

Ten IS jest awaryjny ale nie do zajechania :D :D :D :D wszytsko sie da w nim naprawic! I bedzie zył jeszcze długo! fakt mam pecha do tego autka ale mysle ze juz sie skonczył!

Edytowane przez krzysiek88333
Opublikowano
Oj z tymi naszymi samochodami tak jest zawsze sie cos do wymiany znajdzie:) U mnie znajomy mechanik naszczescie przed czasem odkrył ze sprzegło pada i wymieniłem cały komplet kosztował 500Zł. I wszystko dobrze sie skonczyło :D
BMW i jest zabawa
Opublikowano
no faktycznie! ale mimo tej ogromnej kasy co w nia włożyłem jak wsiade do tego auta odpale silnik, wrzucam bieg i jade jakoś zapominam o wszytskich wydatkach! poprostu jestem wielkim fanem BMW i mimo ze mam awaryjne auto(mam nadzieje ze juz nie :D ) to nigdy bym go nie zamienił na jakiegos opla czy japonski wynalazek! tu mam wygode, w miare pod dostatkiem mocy i co najwazniejsze bardzo mi sie podoba to auto! a w innych jest cos za cos! a moje ma to czego mi trzeba!
Opublikowano

Bo BMW jest jak mały piesek - narozrabia, zdenerwuje, ale jak tu go nie kochać! Hahhaha :mrgreen:

To taki akcent na zakończenie tematu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:)