Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm i znowu padło na mnie, tym razem ktoś w nocy zapier... mi zaślepkę haka ze zderzaka w Touringu. Kolor Montreal Blau Metalic.

Ktoś wie ile moze kosztowac taki kawalek zderzaka i pod jaką nazwa tego szukac np na Allegro... bo zaslepki, osłona nie przynosza skutku :). A moze ktos wie ile takie cos w ASO kosztuje ?

Opublikowano

Wow, ze takie cos kradna GRrrr.

W ASO wbrew pozorom moze byc tanie (podobnie z oslona chlodnicy gdzie na wolnym rynku 150 a NOWA BMW ASO 40)

Poszukaj nazwy: blenda

http://img571.imageshack.us/img571/7404/logotds.jpg

Naj.... forum o TDS-ach http://www.bmw-diesel.pl

Opublikowano

kradną kradną

mi w Katowicach tylną ukradli

nie ma co sie dziwić bo na allegro chcą około 70zł

Opublikowano
Zadzwon do ASO, ostatnio kupowalem koledze do E61 i zaplacilem 90pln.... mysle ze do E39 powinna byc tansza...

Bylo:

'98 728iA

'96 520i

'97 528i Touring

'02 X5 4.6is

'04 M3

jest:

'06 530xd

'07 118d

Opublikowano
Hmm i znowu padło na mnie, tym razem ktoś w nocy zapier... mi zaślepkę haka ze zderzaka w Touringu. Kolor Montreal Blau Metalic.

Ktoś wie ile moze kosztowac taki kawalek zderzaka i pod jaką nazwa tego szukac np na Allegro... bo zaslepki, osłona nie przynosza skutku :). A moze ktos wie ile takie cos w ASO kosztuje ?

Witam. Zaślepka o której mówisz w ASO kosztuje 70 zł. Musisz jeszcze ją pomalować. Sprzedają też w kolorze ale cena jest z kosmosu.

Sprzedam nową uszczelkę miski olejowej Elring do silników M50, M52 Vanos.
Opublikowano

Witam. Zaślepka o której mówisz w ASO kosztuje 70 zł. Musisz jeszcze ją pomalować. Sprzedają też w kolorze ale cena jest z kosmosu.

Potwierdzam. Kupowałem zaslepke tylkego haka. Nielakierowana kosztuje 70 PLN polakierowana ... 400:):).

Opublikowano
Podpinając się pod temat: wie ktoś może, ile w ASO kosztują chromowane nerki do e60??

W internecie możesz kupić za ok. 300zł + przesyłka, oryginalne zapewne dużo droższe :)

pozdr!

Opublikowano

dzieki Panowie, orientowalem juz sie w ASO i cena we Wrocławiu to 65 zł, coz kupie, dorobie lakier w sprayu i prysne.. Ale nie wiem czy bede zakladal :) - chyba dopiero jak bede sprzedawal auto :).

Pozdrawiam :)