Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dzis mialem jechac autobusem ale oczywiscie 4 liter wczesniej sie nie chcialo podniesc, ale ok przyjechalem do pracy znalazlem fajne miejsce przed wejsciem do biura no i co jakis d.... zaparkowal obok mojego samochodu. Obil mi tylni prawy blotnik normalnie krew mnie zalewa zaprakowal, ze miedzy samochodami byl odstep od 30 do 50 cm to nawet laska szczupla z malym biustem miala by problem z wysiadaniem ale ten musial sprubowac :(
  • Członkowie klubu
Opublikowano
No niestety... czasami mam wrażenie, że pod biurami jest gorzej niż pod marketem... a niby większość się zna... (o ile to ma\powinno mieć dla kogoś znaczenie)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
ja też staram się unikac miejsc gdzie jest walka o miejsce parkingowe, bo jakiś czas temu też obtarto mi delikatnie lewe tylne nadkole. musi isc do lakiernika niestety. Pod marketami parkuję daleko od tłoku przy wejściu, w końcu 100 metrów spacerku się przyda. taki niestety urok duzych zatłoczonych miast

montrealblau metallic

http://images32.fotosik.pl/159/5915b878132dde91.jpg

Opublikowano
Bo są ludzie i taborety. Tacy leszcze co pracują w biurze, noszą sie jak pawie i jeżdzą RENÓWKAMI z 2004r myślą że wszystko będzie ok jak coś zrobią. Znam takich gości bo sam pracuje w firmie gdzie mam na codzień do czynienia z "dyplomatami i pseudo wykształconymi". Myślą że jak mają RENÓWKE czy jakies tam inne badziewie młodziutkie to że jak zarysują starsze BMW to nic się nie stanie bo myśli że i taj jest stare. Tak rozmawiałem ostatnio z gościem z biura i tak mówi. Właśnie jeździ renówką i krytykował moje BMW z93r. Tyle ze jego pierwsze reno z 99 miało 88tyś i coś gruchotało w silniku i sprzedał. Zaczołem się smieć i powiedziałem że ja mam 240 i dopiero robie MAŁY remącik. Poczym zły napisałem wiadomość do wszystkich żeby przestrzegali wyznaczonych miejsc na parkingu(tych ciemniejszych kostek),i do dyrekcji firmy też,podziałało. Są ostrzeżenia i kary za złe zaparkowanie.
Opublikowano
Tacy leszcze co pracują w biurze, noszą sie jak pawie i jeżdzą RENÓWKAMI z 2004r myślą że wszystko będzie ok jak coś zrobią. Znam takich gości bo sam pracuje w firmie gdzie mam na codzień do czynienia z "dyplomatami i pseudo wykształconymi".

Przepraszam bardzo - ja także pracuje w biurze ( jestem konstruktorem budownictwa ) i nie uważam siebie za leszcza, i nie jeżdzę RENAULTEM ( na gumy balonowe :P ) - więc zmień kolego z łaski swojej tą wypowiedź - bo obrażasz innych uczestników forum - wielu spośród nas pracuje w biurach. Poza tym wykształcenie pomaga nam w tym - iż nie robimy takich paskudnych błędów ortograficznych jak TY ( że aż plomby wypadają z zębów ).

...MAŁY remącik...".

Do autora watku:

Przeważnie na parkingach przed biurowcami, gdzie jest recepcja/ochrona są kamery. Popatrz dookoła - może znajdziesz jakieś nagranie a to pomoże w odnalezieniu sprawcy.

Ponieważ wypowiedź jest obraźliwa ( pomijając orty ) proszę moderatora o usunięcie.

Pzdr,

Opublikowano (edytowane)

Po to jest moderator by sam wychwycil "przewinienia" innych wiec po co dodatkowo bawic sie w forumowych Panow Policjantow...? :duh: Troche luzu wiecej bo ludzie sa rozni i jeden sobie przyklnie drugi zrobi blad ortograficzny ale tak skarzyc to nawet z przedszkola nie pamietam... Nieladnie :naughty: Troche wiecej kolezenstwa i zrozumienia dla innych... Swoja droga ja za de'facto wykropkowane przeklenstwo dostalem ostrzezenie a tez pisalem je bedac wzburzonym :wink:

Co do obcierki polecam zajrzec tutaj http://www.paintfixpro.pl/, bylem i jestem zadowolony, praca trwala 2 godziny, koszt od elementu 250zl, reperacja miejscowa a nie jak lakiernik ze caly element do czyszczenia i lakierowania i koszt 500-600zl, zwlaszcza ze w compac'ie powiedza Ci pewnie ze trzeba cala cwiartke robic... Ceny i opinie popieram wlasnym doswiadczeniem jako ze tez musialem zrobic mala korekte lakieru (jakis "inteligjent" mi uderzyl piescia i wgniotl blache przez co pekl lakier tez na prawym tylnym blotniku). Zawsze tez mozesz poczuc sie na silach i sam to sobie zrobic, wtedy koszta sa niewielkie, patrz tutaj http://moto.allegro.pl/item375101169_auto_lakier_spray_zestaw_do_samodzielnych_napraw.html

Pozdrawiam!

Edytowane przez Sendra
Opublikowano

Są różni ludzie z biura. Jedni pracują tam bo zasłużyli ma to a inni bo im się pofarciło i się panoszą bo na pogony im wpadło więcej. Nie chciałem obraźić ciebie i innych pracowników biura. Ale są osobu który uważają za dobre,samochody tylko powyżej 2000roku a jakiś starszy to dla nich szrot. NIE MÓWIE TU O WSZYSTKICH. A co do tej pląby to jak masz z nimi problem to idzi do stomatologa albo poproś chłopaków z osiedla to ci załątwią problem z zębami.

P.S. wypominanie też już wyszło z mody.

Opublikowano

Bo człowiekowi wydaje się że tak łatwo taką przykrą akcję olać... No wyobraź sobie że masz funkiel nówke bumę a tu ci jakiś (tu nawet nie wiem jak bardzo obraźliwe słowo wykorzystać) porysuje twój piękny nóweczka lakier :mad2: Ja wyobrażam sobie scenę mordu...

A jakby to była jeszcze jakiejś mikrej postury laseczka co od bogatego chłopaka dostała na urodziny Land Crouser'a... Jak to kiedyś Jachimek mówił ---> "Złooooo... Złoooo" :twisted2:

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przenoszę do działu Wokół bo to ma mało wspólnego z Mechaniką............ :wink:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
A co do tej pląby to jak masz z nimi problem to idzi do stomatologa albo poproś chłopaków z osiedla to ci załątwią problem z zębami.

Dąbasz, prosze grzeczniej :nienie:.

Pomijajac fakt, ze prosilem Cie w innym watku o uzywanie jakiegos narzedzia sprawdzajacego ortografie, to teksty o 'chlopakach z osiedla' sa leciutko 'nie na miejscu'.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i