Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

No, no!!!! :whistle:

Warte każdych pieniędzy.

UIHZ9556.JPG

Opublikowano

Chyba wart tej swojej ceny. Jak mi tylko powiecie skad wziac troche luznej kasy, to biore bez zastanowienia sie. Czytam, czytam, i jekas tak umiarkowanie sie zapalilem, az patrze na zdjecie i... kombi w nanualu. No i juz mam o czym marzyc. Cacko.

Tylko czy zauwazyliscie, ze ma recznie regulowane fotele? Jak juz to by sie memory i elektryka przydala. Moze dla tego go nie kupie?

(OO=[][]=OO)
Opublikowano

piekna...

tylko jest jedno pytanie... czy ja bardzo wymordowali od maja...

i zyc ze swiadomoscia ze wyprodukowali niespełna 100 modeli... mysle ze nawet bym mógł recznie regulowac fotele.. :D

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano
piekna...

tylko jest jedno pytanie... czy ja bardzo wymordowali od maja...

i zyc ze swiadomoscia ze wyprodukowali niespełna 100 modeli... mysle ze nawet bym mógł recznie regulowac fotele.. :D

Wszystko jest fajnie - ale zaufajcie mi. Mialem auto ktorego wyprodukowano tylko 2790 egzemplarzy - co jak na seryjne auto jest iloscia znikoma - (E50AMG - w odroznieniu do

E55AMG ktorego wyszlo pewnie ze 300 tysiecy) i NIE ZYCZE nikomu

przyjemnosci dobierania czesci zamiennych do tego auta. Nawet tych

najbardizej popularnych i eksploatacyjnych. Potem wychodzily kwiatki

typu tarcze hamulcowe dostepne tylko w oryginale za 1700 PLN sztuka...

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano
Wszystko jest fajnie - ale zaufajcie mi. Mialem auto ktorego wyprodukowano tylko 2790 egzemplarzy - co jak na seryjne auto jest iloscia znikoma - (E50AMG - w odroznieniu do

E55AMG ktorego wyszlo pewnie ze 300 tysiecy) i NIE ZYCZE nikomu

przyjemnosci dobierania czesci zamiennych do tego auta. Nawet tych

najbardizej popularnych i eksploatacyjnych. Potem wychodzily kwiatki

typu tarcze hamulcowe dostepne tylko w oryginale za 1700 PLN sztuka...

druga strona medalu... poczatkowo nie wziąłem tego pod uwage ale przekonałes mnie... trzeba miec nasrane pieniedzy zeby kupic takie auto..

ale i tak jest piekna

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano
pomażyć zawsze mozna :cry: jak ktos ma duzo kasy to moze sobie taki samochod kupic ale nie do codziennej jazdy a jak ktos ma bardzo duzo kasy to moze nim jezdzic codziennie bo jak sie cos popsuje to dla niego bedzie tylko kwestia kiedy dostanie swoj samochod naprawiony spowrotem , a tak na koniec to po co :?: przynajmniej dla mnie nie ma sensu bo mnie sie wydaje ze np M5 e34 z silnikiem 3.8 340km(ktorego jestem fanem) by zjadlo go na sniadanie ,i chcialbym zobaczyc mine tego ktory stoi obok mnie na swiatlach w takim samochodzie, jak na jedynce odjezdzam mu o dlugosc samochodu,dla mnie sie liczy to co jest pod maska a wyglad e34 mi sie podoba
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano

kazda jest piekna i ma cos w sobie...

ale taka alpina :roll2: niemalze jedyna w swoim rodzaju.. piekna

chociaz osobiscie gdybym miał kupic tak drogi samochodzik to wolałbym trójke zrobiona przez alpine

a tak wogule to dobrze ze mazenia nic nie kosztuja..

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano
Z racji zupelnie innej elektroniki sterujacej silnikiem (przede wszystkim inny soft) samochod niemozliwy do podlaczenia pod komputer w Polsce, nawet w ASO. A glupio jezdzic do Niemiec po najmniejsza glupote.

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano

Heh wydaje mi się że Tunnerzy jak Master czy inni są w stanie się podpiąć i zrobić co trzeba w tym autku... :norty:

Tylko sam fakt że ma ona najechane 190k km to troche dużo...bo takimi autami raczej sie wolno nie śmiga i silnik może już być na skraju swojego życia :cry2:

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano

Wiam czesto widywalem to autko w miescie i jezdi nim facet okolo 40-50 lat i jak na te auto jezdzi nim bardzo spokojnie wiec nie powinno byc zajechane

a tak na marginesie autko zawsze czysciutkie az milo popatrzync :D

http://img270.imageshack.us/img270/6336/imageshack7qh.jpg