Skocz do zawartości

Otwieranie drzwi na pilota.... Prosze o porade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odradzam kolega ma to w e-30 i klnie na to jak cholera... w lecie spoko ale w zimie tragedia jak drzwi rzymarzna to nie idzie tego otworzyc, i pamiec trzeba poprawic bo jak zostawisz kluczyki i zatrzasniesz drzwi to kaplica... szkoda nerwów..

ale decyzja nalezy do ciebie

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano
Maciek ma rację, a ja tylko dodam, że impreza wcale nie jest tania bo musisz zaspawać klamki i pomalować 2x drzwi + do tego wzmiankowane siłowniki. Jak dobrze pójdzie to 5-7 stów w pupie a efekt... hmmm... dyskusyjny i w dodatku przyciągający spojrzenia Policji (slyszałem o przekopach ze słuzbistami Misiami). Poza tym za tę kasę to juz można parę fajnych rzeczy w E30 zrobić :) :)

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano
No wlasnie...w stanach widzialem mase aut z bagaznikami na pilota, montowal ktos takie cos do E-34 ?

pozdrawiam

mavic

Opublikowano

bagaznik spoko... jak ktos ma fabrycznie to jak najbardziej jestem za..

ale pakowac cos nie oryginalnego... moim zdaniem nie ma sensu..

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano

Dziekuje za porady..

Wlasnie o takie konkretne odpowiedzi mi chodzilo...

Ktos wspomnial ze za 500 - 600 zl mozna cos ciekawego zrobic w E-30

Chetnie bym poprosil o pomysly na cos ciekawego...

Opublikowano

ciekawego...

nie wiem co konkretnie chcesz zrobic ale z autopsji wiem ze nie warto inwestowac w zadne ospojlerowanie bo zniszczysz auto... chyba ze M-technik :D

przyciemnij szyby wsadz jakas tube w bagaznik i smigaj a zapewniam ze bedzie dobry efekt :norty:

pozdro maciek

P.S. zmien kierownice bo widze ze od PKSu masz zamontowana

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano

szyby przyciemnione juz sa.... a kierownica dla mnie jest super ta co jest...

Co do tuby to beeee... jestem bardziej wymagajacy... musi byc subwoofer...

Jeszcze jakies propozycje ??

Mam w planach zestaw neonow pod auto tylko zastanawia mnie jak swieca te z allegro ... czy sa one cos warte czy to zwykly bubel ?

Opublikowano
Neony zapomnij o tym ustrojstwie przy E30 bo tylko oszpecisz ten samochodzik. Kwadracik nie nadaje sie do zadnych (nie obraz sie) "wiejskich tuningow" ala od .... i troche spojlerow i dziwnych swiatelek. On potzrebuje tylko ladnego lakieru szerokich papci na najlepiej feldze z duzym rantem no i oczywiscie gleba. To jest to co Kwadraty lubia njbardziej :D

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano

hehe a co powiecie o kwadracie w kolorze jasny blekit kameleon??

a do tego cale wnetrze w kremowej skorce

i oczywiscie fajne papcie

no ale wiecej zdradze jak juz furka bedzie gotowa :D : D :D

pozdr

.: www.tuning-studio.pl :.

ALUFELGI * LAMPY * LUSTERKA * NEONY * STROBOSKOPY

HAMULCE * TŁUMIKI * AMORTYZATORY * SPRĘZYNY * FILTRY * OLEJE

Opublikowano
Jasny blekit moze byc ale odradzilbym ci lakier kameleon bo tez nie pasuje za bardzo. Gdzies w necie wisdzialem foty kwadrata z kameleonem i tez ten kolor do niego nie pasuje ale coz jesli chcesz twoj wybor. A zobacz jakby blekitna perla wygladala moze bylaby lepszym rozwiazaniem ?

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano

Kicha ma racje "kwadracik" nie lubi dziwadeł

jadynie fela, zawias, ciemne szyby, ładny lakier, i mocny silnik

ale kazdy ma inny gust co czasem widac na drodze :duh:

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano
Witam, koles ma taka bmke pomalowal ja na bialo ale z takimi jakby swiecacym brokatem, ze w slocu tak ladnie sie mieni, wstawil xenony z allegro i auto jest teraz KOZAK.