Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byłeś oglądać te auta ??? jeśli nie to sprawdź stan :8)

niekiedy nowsze modele są tańsze od starszych ponieważ ich stan jest dużo gorszy od stanu tego starszego auta

(oczywiście nie piszę o tych konkretnych egzemplarzach a ogólnie wypowiadam się o cenach )

Opublikowano
Ja osobiście wolałbym bardzo zadbaną E36 328i coupe z końca produkcji, niż E46 sedan, z początku produkcji, golasa... tylko żeby byla nowsza buda... ale kwestia gustu prawda?? Pozdro

Będziesz Miał Wydatki... Ale Się Opłaca:)))

Było: E21-320, E21-316, E32-730i, 2x E36 - 328i, Może kiedyś 850i (mam nadzieje)

Opublikowano

He he. Ta E36 taki indywidual że gościowi już na klimę kasy brakło :lol: Ktoś z ogłoszenia chciał to chyba jakoś ukryc za kierownicą :wink:

Ja będę szukał dla siebie auta w przyszłym roku i również jak pisze przedmówca będę szukał E36 sedan z końcówki produkcji.

Co do cen tych aut do ich stan to jedno a fantazja włścicieli to drugie :D

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

"Co do cen tych aut do ich stan to jedno a fantazja włścicieli to drugie"

Idealnie powiedziane hehe, czasem gościu zrobi dobre fotki samochod przedstawi jako idealny.. a jak ktos przyjedzie zobaczyc to aż sie smiać czce.... i za co tyle pieniędzy????... Pozdro

Będziesz Miał Wydatki... Ale Się Opłaca:)))

Było: E21-320, E21-316, E32-730i, 2x E36 - 328i, Może kiedyś 850i (mam nadzieje)

Opublikowano
Ale nie porównuj dwóch różnych nadwozi. Ja mam E36 2.8 co jest warte około 20 000zł. E46 coupe 2.8 jst warte 40 000. Więc przedstawienie parcha E46 w zestawieniu z jakimś E36 nie ma kompletnie sensu.
Opublikowano
No właśnie Polska to dziwny kraj, ale właśnie dlatego, że tu największym kryterium ceny jest rok produkcji i przebieg, a nie stan samochodu.
Opublikowano

Drifte twoja wypowiedz nie sensu na jakiej pdstawie stwierdzasz że to e46 328 to parch.

Polska to dziwny kraj w którym ludzie uważają że to co jest ich to jest cacy i super a reszta to chłam i dziadostwo

Opublikowano
Drifte twoja wypowiedz nie sensu na jakiej pdstawie stwierdzasz że to e46 328 to parch.

Chyba kolego nie zrozumiałeś tej wypowiedzi. Kolega nie pisze, że E46 w 2,8 to parch - tylko auto, które pokazał autor wątku w linku:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4987402

jest parchem.

I np ja się z nim zgadzam w pełni, gdyż:

1. Auto sprzedaje handlarz - strach pomyśleć jak wyglądało przed tym zanim je zakupił, skoro teraz po dodaniu swojego zysku ( pewnie niemałego ) żąda za nie 23tys zł.

2. W ogłoszeniu mamy wzmiankę:

--- UWAGA!!! ---

ORYGINALNY PRZEBIEG!: 183tys. Km.! -SERWISOWANY!

- KSIĄŻKA SERWISOWA PROWADZONA PRZEZ SERW. BMW! DO KOŃCA!

- ABSOLUTNIE BEZWYPADKOWY!

Moje pytanie brzmi - skoro taki bezwypadkowy to gdzie się podziała naklejka z przedniego lewego kielicha?? Wiem wiem - brzydko wyglądała dlatego została zdjęta.

3. BMW 328i, ROK PROD: 21.12.1998r. MOD: 2000, SILNIK: 2.8i -193PS!

Ciekawi mnie dlaczego model 2000 a nie np 2001 - przecież równie dobrze można było napisać że model 2001 sprzed liftingu :mad2: :mad2:

4.- 8xAIR-BAGi... - gdzie on tam w 1998 roku ma te 8 poduszek powietrznych - chyba sam nie wie nawet co sprzedaje :duh:

5. Mógł sobie oszczędzić jechania plakiem wszystkiego co jest pod maską

itd.......

Poza tym porównywanie dwóch różnych rodzajów nadwozia nie ma tutaj żadnego sensu. Zawsze było tak, że coupe było sporo droższe od tradycyjnego sedana.

Pzdr

Opublikowano
No właśnie Polska to dziwny kraj, ale właśnie dlatego, że tu największym kryterium ceny jest rok produkcji i przebieg, a nie stan samochodu.

:cool2: i zgadzam się z Tobą :twisted:

Opublikowano

to idąc takim tokierm myślenia można porównać np e30 2,5 z e36 2,5 wiem że będzie cięzko znaleźć dwie 24v prosze

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4384754 i http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4801294 niestety w tym momencie nie ma e30 z 2,5 24v na allegro w cenie e36.

Ale tak jest zazwyczajże jak coś ma nie duża cenę od reszty ofert to niestety w naszym kraju jest tak że nie jest to OKAZJA.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Nie tylko Polska to dziwny kraj gdzie e36 jest drozsze od e46. Porownujesz auta z przelomu produkcji to nie jest wcale dobre. Dodatkowo coupe z sedanem.

W niemczech jest dokladnie tak samo.

Edytowane przez nerwus