Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

wiem ze to powinno byc w dziale giełda - przepraszam za nieporządek ale tutaj z reguły jest wiecej forumowiczów i moze mi ktos pomoze.

Otóz poszukuje emblematu 320d do swojej buni. Zjezdziłem wszystkie sklepy w rzeszowie, zszukałem sie na allegro i nigdzie nie moge ich znalezc :(

jesli ktos jest w stanie mi pomoc, jesli ktos zna namiary gdzie takie cos mozna kupic to baaaardzo prosze o pomoc.

pozdrawiam!

Opublikowano
jak baaardzo Ci zależy to najszybciej dostaniesz w ASO prowadzą sprzedaż wysyłkową bo chyba w Rzeszowie nie ma.

Pozdrawiam,

dokładnie z tym że przy wysyłce pobierają mega za przesyłkę chyba:)

moim zdaniem powinieneś poczekać bo pewnie cos na allgero się pojawi za jakiś czas:)

albo jak bedziesz przejeżdząć gdzieś koło salonu albo giełdy to wtedy sobie kupisz

a przede wszystkim po co go zakłać

większość jednak rezygnuje z niego już przy kupnie

ja sam też nie mam

Opublikowano

Większość ściąga takie emblematy.

Sam wczoraj znalazłem posta jak sie go ściąga - co zrobię pewnie w najbliższym czasie.

Jeśli do tego czasu nie znajdziesz go nigdzie - daj znać, jak go odkleję to ci podeśle.

---

Pozdrawiam

Opublikowano
[

dokładnie z tym że przy wysyłce pobierają mega za przesyłkę chyba:)

tzn. ile ???

bo mam zamiar właśnie coś w ten sposób zakupić

Opublikowano

hmm no zauważyłem ze coraz wiecej bawarek jezdzi bez tego emblematu...

ale mi sie on bardzo podoba :)

a tak swoja droga to nie wiedziałem ze wersja bez jest drozsza:)

jeszcze sie z tym musze przespac w takim razie ale bardzo mi sie podobaja wersje z tym emblemacikiem :)

thx za pomoc

pozdrawiam!!

Opublikowano

brak oznaczenia modelu przy kupnie nowego bmw z salonu dostepny jest za doplata.zastanow sie dobrze czy go chcesz.

ja naprzyklad nie mam i nie zaluje.

Opublikowano
jak dla mnie to takie autko bez emblematu bardziej prowokuje.bo nie wiadomo co pod maska....

więc wersje słabsze 4 cylindrowe powinny mieć emblemat , pamietam jak w A4 oderwałem sobie T i zostało 1.8 po chipie , to byłą frajda jak 325 dostał baty spod świateł :mrgreen:

Opublikowano
brak oznaczenia modelu przy kupnie nowego bmw z salonu dostepny jest za doplata.zastanow sie dobrze czy go chcesz.

ja naprzyklad nie mam i nie zaluje.

niestety tu sie mylisz. Rezygnacja z emblematu modelu przy zakupie nowego bmw jest bez doplaty :D

pozdrawiam

Opublikowano
no jak ktoś jedzie za wami to widzi :) jedna rura w dół 320d a dwie w dół 330d na wprost podwójna to już benzynka co najmniej 320 :) więc emblemat to rzecz gustu łatwo się dieselka rozpoznaje w e46 rzecz jasna . jedno jest pewne tak czy tak jest super byle nie było znaczka M3 bo to już przesada w zwykłym aucie :liar:
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

niestety tu sie mylisz. Rezygnacja z emblematu modelu przy zakupie nowego bmw jest bez doplaty :D

pozdrawiam

riddick pewny jestes? bo ja czytalem ze jest to najczesciej zamawiany dodatek przy kupnie nowego BMW w polskich salonach.oczywiscie moge sie mylic.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
mi sie zajebiscie to podoba. Sam mam z tyłu na klapie 330 d i nie zamierzam tego sciagac. Kwestia gustu

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
no jak ktoś jedzie za wami to widzi :) jedna rura w dół 320d a dwie w dół 330d na wprost podwójna to już benzynka co najmniej 320 :) więc emblemat to rzecz gustu łatwo się dieselka rozpoznaje w e46 rzecz jasna . jedno jest pewne tak czy tak jest super byle nie było znaczka M3 bo to już przesada w zwykłym aucie :liar:

ale np.w E90 niema takiej mozliwosci za bardzo po rurach rozpoznac.poprostu jedni zdejmuja oznaczenia co moze troche zmyli;; potencjalnych szukajacych""a inni by chcieli miec czego niemaja znaczek M

Opublikowano

Opcja rezygnacji z oznaczenia modelu i silnika nie kosztuje nic. Ponizej przyklad z cennika E90 ale w kazdym innym modelu BMW jest tak samo.

%5B640%3A168%5Dhttp%3A//student.agh.edu.pl/~rbaran/emblemat.jpg

Opublikowano

qrde no... mi sie ten znaczek podoba.... dla mnie jest to takie zupelne okreslenie tego czym jezdze :) jezdze 320d i wcale nie ma po co tego ukrywac a nawet wg mnie mozna sie pochwalic :D

bo jak dla mnie to ta bawara z tym silnikiem jest naprawde super wózkiem :)

wymiata :)

pozdrawiam!!!

chyba jadnek zaloze ten emblemat ! :D

Opublikowano
Opcja rezygnacji z oznaczenia modelu i silnika nie kosztuje nic. Ponizej przyklad z cennika E90 ale w kazdym innym modelu BMW jest tak samo.

no to zwracam honor.czyli jest to opcja na zadanie ale bez doplaty.pewnie zle doczytalem albo piszacy tez nie wiedzieli ze sie za to nie doplaca.