Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem w e32 z listwami Które po prostu zgniły niestety ceny nie są atrakcyjne chyba że ktoś z was ma jakieś dojścia ...... w Gdyńskiej FOCIE zaproponowano mi cenę za sztukę przedniej listwy 72 zł a tylnej 58 zł .

Ja potrzebuje cztery sztuki dwie przednie i dwie tylne co można łatwo obliczyć w sumie wyniosło by mnie 160 zł . jeśli ktoś z Was ma takie listwy lub ma dojście do niższej ceny proszę o pomoc

pozdrowienia

Opublikowano
Witam mam problem w e32 z listwami Które po prostu zgniły niestety ceny nie są atrakcyjne chyba że ktoś z was ma jakieś dojścia ...... w Gdyńskiej FOCIE zaproponowano mi cenę za sztukę przedniej listwy 72 zł a tylnej 58 zł .

Ja potrzebuje cztery sztuki dwie przednie i dwie tylne co można łatwo obliczyć w sumie wyniosło by mnie 160 zł . jeśli ktoś z Was ma takie listwy lub ma dojście do niższej ceny proszę o pomoc

pozdrowienia

Kolego,

Zachowam się "nie fajnie", ale kupując bmw spodziewałeś się cen części jak do 126p ?

Bez komentarza.

pozdr.

Mariusz

Opublikowano

pozdrowienia

Kolego,

Zachowam się "nie fajnie", ale kupując bmw spodziewałeś się cen części jak do 126p ?

Bez komentarza.

pozdr.

Mariusz

Tak zachowałeś sie nie fajnie (widzę ze jeśli chodzi o ceny części do 126p jesteś fachowcem hahaha)

Dla mnie

cena za cztery listwy 260 zł jest spora(opony kupuje nowe)

natomiast swoje pytanie kierowałem do ludzi którzy mieli już taki problem i wiedza więcej ode mnie na temat możliwości zakupu lub ceny Za co serdecznie dziękuje

Pozdrawiam

:cool2:

Opublikowano

Czesc

Sam szukalem/szukam tych listew!

Sa prawie nieosiagalne jako używane i jeszcze w dobrym stanie.

Moja rada - bierz te listwy za ta kase! A jesli nie to daj Mi namiar - Ja je kupie od razu!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś takiego jak używane krawędziówki E32 i E34 w dobrym stanie – nie istnieje w przyrodzie.

Ludzie bardzo rzadko interesują się wymianą tych elementów (zwłaszcza w ciągu pierwszych 20tu lat życia autka). W listwach jest metalowy rdzeń – dlatego samo zdejmowanie używanych listew (nawet takich, które jeszcze „wyglądają”) jest ryzykowne pod względem zachowania ich średniej już kondycji – dlatego wymienianie starych krawędziówek na inne używane – raczej nie będzie skutkować lepszym efektem.

Poza tym stare, stwardniałe na plastik listwy mogą zagrażać, podczas ponownego zakładania, lakierowi na krawędziach drzwi – a trudno zrobić coś gorszego, niż zostawić na kolejne lata zarysowaną krawędź pod listwą (lepiej już po prostu jeździć bez krawędziówek). Każdy, kto miał w rękach 15-20letnie oraz nowiutkie listwy prosto z ASO – może się tylko dziwić temu, co czas potrafi zrobić z tymi elementami.

Oszczędzając czas i energię proponuję przywitać się z ASO (zresztą cena relatywnie, porównując z wieloma innymi drobiazgami, nie jest aż tak wysoka).

Pozdrawiam.

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png