Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

ostatnio padła mi pompa paliwa w 520 E34... wymienilem - wszytsko smiga ale jest jeden problem, jak stoi sie przy klapie bagaznika, slychac wkurzajacy odglos silniczka elektrycznego :/ jak w taniej ruskiej zabawce :P

to normalne?, czemu tak się dzieje?

Opublikowano

Ile zapłaciłeś za pompę ?

Jeżeli 150-200zł – to masz odpowiedź (prawdopodobnie to normalne. Z podobnym spostrzeżeniem na temat tego typu pomp już spotkałem się, ale czy zawsze tak jest- nie wiem...)

Jeżeli 600-1000zł – dźwięk powinien być raczej miły dla ucha :) (delikatne syczenie)

pozdrawiam

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano

Hej,

Też ostatnio zmieniałem pompę paliwa, dostałem jakiś markowy zamiennik za 384 PLN (nie pytajcie bo nie wiem, a rozkręcać nie będę póki działa i na gwarancji :))

Pompuje i mimo, że ma Touring-a to nie słyszę silniczka.

Mimo, ze to nie oryginał, to liczę, że da radę.

Z pompą byłem w Mcars-ach i od razu mi powiedzieli, ze tania pompa będzie pompować ale będę narzekać, że jest głośna

"Gdyby wybory miałyby coś zmienić, to dawno zostałyby zakazane" - JKM

!!! ZOBACZ MOJE AUKCJE !!!

Opublikowano

chłopaki piszcie proszę te nazwy zamienników,tak aby obeznać się w temacie co lepsze,a co dno

ciekawi mnie też kto robił pierwotnie na montaż w fabryce

Opublikowano
PIERBURG, BOSCH. oryginalne pompy regenerują jak dasz starą to chyba 80 czy 100zł bez wysyłki swojej pompy chyba 200zł wychodziło. Niestety nie mama linku do strony z tymi pompami. Jak znajdę to to wkleję.
Opublikowano

PawełH :D wiesz ja widze blad pewnie wiekszosc osob widzi...Ale wiadomo o co chodzi...a na poziom intelek. niektorych ludzi nic nie poradzisz...nawet jak sie bronia tzw "dysortografia"

Jesli chodzi o Hałasujaca pompe :) to czasami tak sie dzieje z podrobkami jak nie sa cale zanurzone w paliwe :)....a czasami zle zamontowana tez bedzie halasowac , trzeba dobrze ja w zatrzaskach zamontowasc i nie zapomniec o zamontowaniu smoka plastikowego:).Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

Sorki, ze tak nie na temat, ale ja nie widzę żadnego błędu i tak się zastanawiam czy coś ze mną nie tak?

Czy już naprawdę mam coś ze wzrokiem?

Co z tematem jest nie tak?

/Andrzej

Opublikowano
W końcu to poprawiłem :) (też nie wiem, jakim cudem to przetrwało tyle czasu :) )

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano

Hehe,

Dobrze, że się przyznałeś, bo patrzę na temat i nic nie widzę, a przyznaję się, że już nie zwracam uwagi, na to jak kto co pisze dopóki jestem w stanie zrozumieć treść.

A co do tematu, to nie mam pojęcia jakiej firmy mam pompę i nie zamierzam rozkręcać wszystkiego, chyba że nazwa będzie na fakturze.

/Andrzej

Opublikowano
Chłopaki najgorsze jest to że kupiłem ORYGINALNĄ używaną pompe!!

Żadnych podróbek!

i co wy na to ??

Nic. Nie Ty pierwszy i nie ostatni jest ich na allegro i u handlarzy zatrzęsienie :lol: