Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nieraz tankowałem na Orlenie i nie mam zastrzeżeń.

Aktualnie zawsze tankuje na Lotosie - uważam, że tez jest ok, aczkolwiek wielu znajomych tankuje na BP i zachwalają sobie - mówią, że tamten gas jest najlepszy, argumentują to tym że na takiej samej ilości lpg robią od 10 do 30km więcej niż na lpg z innych stacji - ale to zależy od warunków na drodze, pory roku, no i oczywiście stylu jazdy - ja zalałem kilka razy na BP i w porównaniu do Lotosa nie dostrzegłem różnicy.

RWD Rulez!
Opublikowano
Ja tankuje na malej, prywatnej stacji ale u uczciwego, znajomego czlowieka, dostawca gazu jest tam Barter czyli ten sam co na Orlenie, Lotosie czy BP tyle tylko ze cena litra na autoryzowanych stacjach jest okolo 10 - 15 gr wieksza pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)
Powiem tak TYLKO STATOIL :!: Tankowalem z poczatku na roznych stacjach od jakichs przydroznych przez arge, orlen, po shell i bp, ale gaz ze statoila nie ma sobie rownych, jak go tankuje auto odrazu jest jakby zrywniejsze i chce jechac dlatego juz nie tankuje poza statem... Pozdrawiam! Edytowane przez Sendra
Opublikowano

Temat rzeka...

Ja naprzykład polecam paliwo z shell'a tankuje tylko i wyłącznie tam bo mojim zdaniem mają najlepszy gaz ale sam widzisz że opinie kolegów są różne... ale fakt jest taki że nie ma sensu tankowac w jakiś stacjach typu "no name" gdzie ktoś owtorzył sobie stacje i załatwia najtańszy gaz żeby nabic sobie kasy a samochód jedzie na takim gazie jak by właśnie kończył swój żywot...

.:::B:::. .:::M:::. .:::W:::.
Opublikowano
Musisz pojeździć i sprawdzić jak Ci chodzi na LPG z danych stacji. Tyle ile jest stacji to każda znajdzie zwolennika. Najlepiej jeśli kręcisz się po "okolicy" tankować na jednej sprawdzonej stacji. Ja od ponad 3 lat tankuję na Orlenie ale niczego nie sugeruję
Opublikowano
Musisz pojeździć i sprawdzić jak Ci chodzi na LPG z danych stacji. Tyle ile jest stacji to każda znajdzie zwolennika. Najlepiej jeśli kręcisz się po "okolicy" tankować na jednej sprawdzonej stacji.

Nic dodać i nic ująć. :D Chyba jedyna skuteczna metoda.

Opublikowano
Panowie ja tankuje na prywatnej stacji i jest ok. a ostatnio zatankowałem u tzw. pana CZESIA i samochód jest tak mułowaty że nie da sie jechać. Muszę to jakoś wypalić i zatankować tam gdzie zawsze.