Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Orientuje się ktoś ile kosztuje przełożenie silnika? Mam zamiar zrobić to w swoim aucie tylko nie wiem jeszcze gdzie, mam kompletny drugi silnik (tylko bez skrzyni biegów). Kupiłem taki sam silnik 2.4 TD. Chce wiedzieć tylko ile biorą na warsztatach za samą robociznę.

pozdrawiam

http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg
Opublikowano
Najlepiej jak podzwonisz po kilku warsztatach w okolicy to będziesz miał odpowiedz-myślę że z trzech stówek wyskoczysz.
Ja tez mam drugi pojazd z klasycznym napedem R1100R
Opublikowano
do tych 3 stowek dorzuc min 500 jeszcze. dojda uszczelki,olej i inne duperele a i tez kilka rzeczy przy okazji
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
to ja chcę taką przekładkę silnika za 800! A właściwie to raczej nie chcę, bo sobie wyobrażam ile jeszcze trzeba potem zrobić, żeby wszystko hulało.
PawełH
Opublikowano
Witam, nie wiem czy to jakaś różnica w cenie ale ja za przełożenie bęzyn. ( 2,5 24V ) gołego silnika do którego dodano osprzęt z poprzedniego silnika -zapłaciłem 600zł + cena oleju + paski klinowe.
Opublikowano
w mojej okolicy krzyczeli 700 - 900 + materialy, znalazlem magika za 400, ale jak zobaczylem gdzie on chce to robic, to stwierdzilem ze zrobie sam - zajelo mi to 3 dni po 8 godzin , jeden ludek do pomocy potrzebny. osprzet przekladalem ze starego.
Opublikowano

nie mam garażu żeby sam to robić i to do tego w lutym pod gołym niebem. Do tego potrzebny jest wciągnik i kanał żeby się nie czołgać pod autem. Znalazłem warsztat, w którym za 200zł przełożą ale po znajomości.

pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi

http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg
Opublikowano
za ta kasa jak ci zrobią, to bierz conajmniej 1,75 /sa takie w handlu/ i ogien z chlopakami po rozruchu :twisted2: