Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Potrzebuje manual dla mechaników(czyli jak rozmontować na części pierwsze i zmontować w.pdf do e34 eng. lub pl..Podajcie link albo powiedzcie mi proszę gdzie to znaleźć. Szukałem na forum, ale nie znalazłem do tego modelu.

Dzięki i pozdrawiam.

Edytowane przez MAŁY
Opublikowano
Bywały już podobne prośby i to całkiem niedawno, także pozostaje poszukać, a najlepiej udać się do ASO – instrukcje są dostępne i nie są drogie.

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
oho, solaris sie zmodowal i szaleje. szacunek, ale ....................bez jaj.............pewnie dostane za to ostrzezenie
Opublikowano
oho, solaris sie zmodowal i szaleje. szacunek, ale ....................bez jaj.............pewnie dostane za to ostrzezenie

fiona napisz o co chodzi? – i dlaczego czekasz na ostrzeżenie?

Dla wyjaśnienia: moja rada (widniejąca na początku wątku) była w odniesieniu do inaczej pierwotnie sformułowanej prośby użytkownika MAŁY – tytuł sformułowany był tak, jakby szukał normalnej instrukcji obsługi.

Po wymianie korespondencji poprzez priv – sprecyzował, że chodziło mu o to, co teraz, na moją prośbę widnieje w tytule jego wątku – dlatego temat ponownie otwarłem. Teraz może widać to, że nie ma żadnych szaleństw – i nie przewiduję ich w przyszłości (choć wciąż mam lekkie wątpliwości co do akceptowania tego typu poszukiwań na forum w związku z czymś takim jak Ustawa o Prawie Autorskim i Prawach Pokrewnych).

pozdrawiam

P.S.

Poza tym określenie „się zmodował” – mimo wszystko jakoś nie w pełni pasuje mi do zaistniałej sytuacji (choć nie stało się to oczywiście wbrew mojej woli).

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
poleciał priv z linkiem, tam sobie ściągniesz

To ja tez poprosze jak masz w formie elektronicznej :D

PS. solaris520 :cool2:

tylko nie szalej za bardzo :P

Pozdrawiam
Opublikowano

PS. solaris520 :cool2:

tylko nie szalej za bardzo :P

Chyba jednak posypią się jakieś ostrzeżenia (zamiast śniegu) :)

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png

Opublikowano
Przy okazji tematu o instrukcjach - ma ktoś może instrukcję do telefonu montowanego w podłokietniku (BMW Autotelefon)? Może być w języku polskim lub angielskim (byle nie po niemiecku, bo taką mam oryginalną, tyle, że nie wiele mi pomaga :) )

Profesjonalne studio kosmetyki samochodowej

http://www.snblodz.com.pl