Skocz do zawartości

gasnie zarowka od siwatla mijania tylnej lampy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam problem po pewnym czasie od uruchomienia silnika gasnie mi zarowka tylniej lampy, z prawej strony, tak okolo 5 min po uruchomieniu silnika, co moze byc przyczyna, sterownik swiatel jest ok, przez dzien mialem pozyczony od kolegi, i tez tak sie dzialo, co moze byc przyczyna tej usterki???

e38 m62
Opublikowano
nie styki to nie sa juz sprawdzalem, na poczatku jak odpale i wlacze swiatla jest ok, gasnie po pewnym czasie i na desce wyswietla mi komunikat
e38 m62
Opublikowano
Światła mijania to masz z przodu :duh: Szukaj na stykach, możesz wymienic samą żarówkę, bo czasem zdarzają się wadliwe. Ja bym obstawiał coś w lampie, No ale jak cię próbówka parzy w dłonie to nikt nie jest wróżką żeby naprawić auto na odleglość.
Opublikowano
Sprawdź oprawki, one bardzo skutecznie ulegają się psują. Zamień na chwilę oprakę ze światła cofania na postojową, będziesz mia odpowiedź. Sam tak zrobiłe. Nowa oprawka to około 20 pln oryginał.
Patrzcie w lusterka, BMW są wszędzie!
Opublikowano
problem jest tego typu ze ja wymienilem juz ten lkm, mialem pozyczony od kolegi i u niego bylo ok, a u mnie jest dalej tak samo, odpalam jest ok, i po jakims czasie gasnie mi zarowka z tylu z lewej strony wiec co, moze rozebrac i zobaczyc czy w lkm nie ma zadnych zimnych lutow??? najbardziej zastanawia mnie czemu wylacza sie to swiatlo po pewnym czasie???
e38 m62