Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sluchajcie zobaczcie ile koles chce za blende do e34 :lol:

http://www.allegro.pl/item296280130_bmw_e34_m_power_wypelnienie_lamp_tylnich.html

..ja kupiłem braciszkowi identyczna za 35 plus przesyłka tez na allegro....

i teraz pytanie czy tak z linku pochodzi od m5??

w blendy wyposazone były auta na zamówienie czy te na rynek USA??pozdro!

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif

Babcia z duszą nastolatki:)

Opublikowano

Z blenda czy bez niej to juz faktycznie kwestia gustu. Blendy byly jak w polonezach - w jednym byly w drugim nie.

Jej obecnosc nie oznacza wcale przynaleznosci do M.

A facet chyba jest chory wystawiajac ja za 250zl.

Opublikowano
A uwazasz ze z blendą wyglada lepiej? Bo mi sie wogole nie podoba :) Trochę jak polonez :)

na zdjeciach podobna do blendy z calibry :mad2:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano (edytowane)

Ale mimo wszystko 250zł to dużo.Może zdjął z której do sprzedania bo ma ze 2 sztuki więc może jak rarytas chce to sprzedać...A to że ma napis bmw to o orginale i M pochodzenie chyba nie koniecznie musi świadczyć.. :?:

Ps sorry za dubel

Edytowane przez marian-gsm

www.forumgsm.pl

O komórkach wiemy wszystko!!!

Opublikowano
Ale mimo wszystko 250zł to dużo.Może zdjął z której do sprzedania bo ma ze 2 sztuki więc może jak rarytas chce to sprzedać...A to że ma napis bmw to o orginale i M pochodzeniu chyba nie koniecznie musi świadczyć.. :?:

www.forumgsm.pl

O komórkach wiemy wszystko!!!

Opublikowano
w jakims stopniu tyczy sie bezpieczenstwa wiec chyba + (wieksza widocznosc pojazdu na drodze)

johny2007 nie wiem czy większe bezpieczenstwo , wycofali ją z polonezów bo oślepiała innych użytkowników drogi i powodowała zamęt na drodze :P :P

Opublikowano
moja m5 na pulpicie tego nie ma, bo jakby miała to by na pulpicie sie nie znalazła - ot i wszystko na ten temat, wolałbym 3/4 baku V-power
Opublikowano
heh....tylko w kwestii tylnego napędu obie te marki są podobne do siebie..heh...nic więcej...;)...a tak nawiasem to w polonezie ta blenda "wyeksponowana" jest w sposób bardzo widoczny...a w e34 blenda zajmuje tylko przestrzen od lampy do krawedzi tablicy tak po lewej jak i po prawej stronie..reszty nie widac bo tablica z ramką zaslania:P

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif

Babcia z duszą nastolatki:)

Opublikowano

POkazana blenda nie jest z modelu M5.

M5 mialo inną blende, i mialo ją zawsze (oprócz M5 touring).

Jak ktoś jej w M5 nie ma, to reszte niech sobie sam dopowie.

Opublikowano
ja mam blende , ale plaska, ta ma przetloczenie i poszerza optycznie lampy, widac to przetloczenie przy przycisku do otwierania klapy. chyba wytlumaczylem jasno co? ;-)
Opublikowano

Jest jeszcze blenda, nie do M5, tzw. black hella, czyli jakby odblask, ale nie do końca.

Warstwe wierzchnią ma z takiego samego plastiku co lapmy tylne black hella.