Skocz do zawartości

25 TYS ZL ZA TDS E39 Z 1996 - CO WY NA TO ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam tds w e39 i znalazlem goscia po 50 tce jak mial ogloszenie na szybie. niedlugo da ja na allegro to wlkeje to . ale ma 256 tys przebiegu w orginale i nie boi sie jechac do aso. ksiazka serwisowa konszy sie w 2003 roku z wpisem 134tys km. przez pierwsze 8 lat wlasciciel to dziadek z 1939 a potem z 1950 drugi wlasciciel. auto ponad rok temu sprowadzone z niemiec spod szwajcarii. piekna czerwien i fele 17 i 2 komplety opon. z wyposarzenia licho szyber ,elektryka,poduchy,abs,asc,alarmy i imobilazjery,hak odejmowany,troche drewna,-bez klimy i radia cd i ksenonow.

przewiozl mnie to luks cale nowe zawieszenie za ponad 3 tysiace i pompa wtrysk po remonie za 2 tys. nowe tarcz z klockami i nowe sprzeglo. fotel kierowcy lekko zmechacony ale ladny i lekko kierownica przytarta no ale troche ma przejechane i to norma. z mankamentow to klapka w innym kolorze i jedna szyberdachu szyna zgieta ale szyber dziala i szczelny tylko lekko opadl z jednej strony. absolutnie bezwypadkowa. jedydynie ktos zbil mu lampe tylna i przerysowal ley rog tyl ( pokazywal mi zdjecia - pierdola)ale pomalowane ze nie widac.i male wgnicenie 2cm na 2cm na blotniku. duzo chromow. auto narawde ladne

gosciu idzie na wiosne na emeryture i mowil ze chce kupic e60 w.w domu ma jeszcze dwa inne auta.

co wy na to ? cena na pewno do negocjacji jeszcze.

Opublikowano

pokazywal mi rachunki i kope brifu z tym dziadkiem wlascicielem, wszystko co mi powiedzial bylo ok i bez zadnego cwaniactwa i nie zaden handlarzyk .ma jeszcze wymieniony olej w moscie i paski i filtry i swiece i olej w skrzyni manual.

mam dostep do dobrej ropy i robie na pewnej stacji paliw i mam zaprzyjaznionych koegow z tirow co jezdza oszczednie...

niby auto ma wszystko zrobione i bez wkladu finansowego. czy moze troche uzbierac i kupic droga 530d niewiadomo w jakim stanie i co do wymiany

Opublikowano

piekny opis i naprwde malo jest takich tds zadbanych. wklej link z allegro jak wstawi bo tak troche ciezko pisac niewidzac. ale po opisie zadka sztuka w takim stanie

cena troche duza ale jesli do zbicia to waro targowac sie o nia.ale gosciu wlozyl w nia troche i wie co ma i dlatego taka cena. inne lachy i padaki tds sa po 14-15 do oplat i do remontu i rejestracji bez ksiazek serwisowych z faktycznym przebiegiem 500-600tys.

sam niedlugo sprzedaje tds.....

PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
gosciu powiedzial ze daje jeszcze oc+nw+AC i ze za darmo go nie odda. woli jezdzic nim jeszcze przez 10 lat niz oddac za smieszne pieniadze. przebig jeli ma faktyczny i po remoncie pompy i zawieszenia i wogole zdbany. pogadam z nim dokladnie o cene ale najpierw na serwis pojade z nim. mowil mi ze w ostatecznosci 23,5 tys moze moze i zobaczy
Opublikowano

przebig nie jest duzy. zobacz na mobile czy autoscout24 czy auto+ czy inne tam .65-70% bmw w dieslu z lat 1996-2000 ma przejechane od 280 do 600 tys km. a wejdz na allegro i zobacz ze z posrod kilku tysiecy sztuk bmw tylko kilka moze z 5-6szt ma powyzej 300 tys przebiegu. jakims dziwnym sposobem gina ksiazki lub sa nowe ksiazki serwisu i kazda ma 160-205 tys km.ale wystarczy koputer lub serwis i wiadomo co jest grane.

co do pomp ta kazda powyzej 200 tys w tdsie bedzie palila slabo na goracym motorze. to jest norma i masz juz jeden problem z glowy

zawieszenie to tez norma.tam jest duzo aluminium i polskie drogi to nie to co autostrady w niemczech padaja odrazu. tez masz problem z glowy

mowisz ze gosiu idzie na emeryture i ma dwa inne jeszcze auta w domu to znaczy ze raczej nie katowal i bez driftu to tez duzy plus

PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano

e39 bez klimy, a to bardzo duży minus, zarówno w użytkowaniu, jak i później w sprzedaży, nikt nie będzie chciał tego odkupić od Ciebie za jakiś czas

cena 25tus zł za TDS jak najbardziej normalna, szczególnie w dobrym stanie, na allegro są i po 20, a nawet 18-19tys zł ale to są padliny, na które nie wato spojrzeć

Opublikowano

Co do cen. Ja zawszę mówię tak. Wejść na mobile, autoscout itp. i zobaczyć w jakiej cenie chodzą autka z podanym na polskich stronach przebiegiem. Niestety większość aut w PL wg mnie musi mieć naprawdę sporo nalatane skoro są oferowane przez handlarzy (nie mówię o tym konkretnym ogłoszeniu teraz) za takie pieniądze i jeszcze myślą na tym zarobić. Nikt nie sprzedaje w DE, CH dobrego auta za grosze.

Wysłałem priva, ale nie wiem czy odczytałeś. Jeśli byłbyś zainteresowany ładną E-39 528 i z '97 to daj znać ([email protected]).

Opublikowano

witam ponownie. po vinie sprawdzilem przebieg i zgadza sie. w 2003 mial 134 tys km. zadnych wiekszych wad czy usterek i napraw. chyba ja wezme tylko dokladnie na jakims warsztacie obejze. cene zbilem do ostatecznej 23 tys zl.

ponaglam o jakies opinnie czy nadal warto, ladna i zadbana sztuka ale jak to tds jest kaprysny i problemowy. trzeba sie tez liczyc ze za 5 lat i jak bedzie mial 400 przejechane to wtedy beda problemy.

Opublikowano
kurde noo z opisu wyglada na fajne autko...ale cóż noo bez klimy w tych czasach i 25tys wydać na autko...moze warto pooszczedzac jeszcze troche...
Opublikowano

97r. w combi z klimą, CD,nowe tarcze,na gorącym silniku pali ok.,nowy aku.,przód amory,trochę zawieszenia,i pełny bak.Też oddam za 25 tyś :wink:

jeszcze dodam 223tyś przebieg

Opublikowano

kolego w poznaniu pojedz do mikolajczaka na ul. strzeszynskiej to ci dobrze sprawdzi to auto [wlacznie z testem na komputerze] i powie obiektywnie czy warto brac, jak potrzebujesz numer telefonu to tu sa namiary:

http://bmw-mikolajczak.com/

pzdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
WITAM nie podoba mi się cena rok temu kupiłem e 39 525 tds z 98 roku za tą cenę i wyposażenie dużo lepsze,o ile bez klimatyzacji można się obejść ale ksenon to wspaniała sprawa.o przebieg nie musisz się martwić znam gościa co ma ponad 600 tyś i co tydzień śmiga z lawetą na zachód po autko.
Opublikowano

Ce na 23 tys to dobra cena. Brakiem klimy się nie przejmuj. Jedynie jak ktoś zauważył przy odsprzedaży będzie ciężej a w użytkowaniu nie będzie doskwierało, mówię z praktyki bo przesiadłem sie z kliby do bez.

Brak ksenonów jest większa wadą bo zwykłe reflektory E39 to nie będą Ci oświetlać drogi dobrze. Opis, cena i w ogóle - same pozytywy. Jedna rzecz tylko zastanawia dlaczego w rok po sprowadzeniu i włożeniu kupy kasy chce sprzedać? to po co kupił, wycackał i sprzedaje? Sorry ale nawet niehandlarze rzadko raczej tak postępują.

Opublikowano

powodow sprzedazy moze byc wiele jesli nie sa one zwiazane z ukryta wada auta to raczej nie powinny miec znaczenia [naprawde zycie pisze takie scenariusze ze czasem trudno przewidziec co kogos moze spotkac:)]

ale chyba wszesniej bylo napisane iz powodem sprzedazy jest chec zakupu e60 po przejscu na emeryture, a poza tym autem sa juz jakies w rodzinie wiec nie jest to dziwny powod:)

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269