Skocz do zawartości

ringi ccfl - zalozone- fotka jak wyszlo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
zakładajac cos takiego (ledy) to nawet sie lampy otwierac nie opłca :duh:

dlatego mi ich szkoda , nie , nie chodzi o kasę bo jaka cena taka jakość ale o ich rozczarowanie i pracę

Opublikowano
my to wiemy ze to kibel, ale jak zwykly kowalski wejdzie na aukcje i zobaczy ze na jednej ma 60-80zl a gdzie indziej kosztuje ccfl300-400 to zaczyna sie zastanawiac a trzeba przyznac ze na zdjeciach z tych aukcji diody wygladaja niezle , a jak wychodzi na zywo w dzien to chyba kazdy widzial...
Opublikowano
my to wiemy ze to kibel, ale jak zwykly kowalski wejdzie na aukcje i zobaczy ze na jednej ma 60-80zl a gdzie indziej kosztuje ccfl300-400 to zaczyna sie zastanawiac a trzeba przyznac ze na zdjeciach z tych aukcji diody wygladaja niezle , a jak wychodzi na zywo w dzien to chyba kazdy widzial...

tylko zdjęcia wieczorkiem a jak ja kiedyś chciałem pstryknąc jak był wieczór to się po prostu nie dało bo obiektyw wariował i wychodziła jedna biała plama , tak walą - oczywiście te co oferuje Słowik , zdjęcie oczywiście wyjdzie super ale ustawiając parametry w aparacie ręcznie

Opublikowano

No ja nie wiedzialem, kupilem za 80zl, potem zobacyzlem ccfl i zaczalem glowkowac.. Potem zobaczylem na insideperformance xenonowe i mi weszly w glowe lampy xenonowe do ringow. Jednak padlem na mozg i kupilem se szybko HID...

Koniec koncow trafilem okazje, zamontowalem ringi do bi-xenon i cale lampy wymienilem :D

Jak ktos nie ma pomyslunku to zatrzyma sie na 80zl bo "po co wydawac 300-400zl" ? :D

Opublikowano
Dokładnie ciężko jest w nocy zrobić zdjecie tych ringów bo wychodzi biała plama. poprostu bardzo mocne światło daja. jeden z moich klientów mówi ze mozna na nich samych jeżdzić :D
Przeciwnik SERII.
Opublikowano
na cafe allegro poszukaj w FAQ , są programy do zmniejszania zdjęć - jadę teraz i przy okazji sam zrobię zdjęcie ale z róznymi przesłonami