Skocz do zawartości

ringi ccfl - zalozone- fotka jak wyszlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale przeciez postojowki nie dzialaja bo w ich wtyczke ringi montujesz, to jak postojowki maja Ci dzialac? czy ledy czy zwykle ? i po co skoro ringi masz? cos Ci sie pomerdalo chlopie....
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
swiatla do jazdy dziennej w najnowszej technologii mozna kupic np. w helli.polska i zamontowac w swoim aucie, swieca bardzo mocno, sa bardzo zywotne i malo ciagna pradu, ale kosztuja...
Opublikowano
Panowie jaki problem montujemy ringi i swiatla postojowe zwykle lub led jezeli ma wygladac fajniej. Wlaczamy tylko ringi i dodatkowe swiatla do jazdy dziennej led i tez jest fajnie :lol:

fajnie by bylo kolego jakbys jakies foty zapodal,skoro dla ciebie to zaden problem,i pare szczegolow technicznych tez bym z checia przeczytal.

Opublikowano
Panowie jaki problem montujemy ringi i swiatla postojowe zwykle lub led jezeli ma wygladac fajniej. Wlaczamy tylko ringi i dodatkowe swiatla do jazdy dziennej led i tez jest fajnie :lol:

Zakradl sie blad mialo byc

Panowie jaki problem montujemy ringi i swiatla do jazdy dziennej zwykle lub led jezeli ma wygladac fajniej. Wlaczamy tylko ringi i dodatkowe swiatla do jazdy dziennej led (lub zwykle na zarowke)i tez jest fajnie :lol:

Opublikowano

Panowie jaki problem montujemy ringi i swiatla do jazdy dziennej zwykle lub led jezeli ma wygladac fajniej. Wlaczamy tylko ringi i dodatkowe swiatla do jazdy dziennej led (lub zwykle na zarowke)i tez jest fajnie :lol:

a najfajniej to jest tak: montujemy ringi w reflektorze ksenonwym.nic tego nie przebije.widzialem ostatnio jak to wyglada na zywo u kolegi albizkita.super :cool2:

Opublikowano
panowie zasadnicze pytanie. Czy ktoś już montował niebieskie ringi? jak to wygląda? może jakieś fotki?

Chodzi Ci o niebieskie - niebieskie czy niebieskie w kolorze xenonu ?

Jak niebieskie - niebieskie to wątpię że ktoś na tym jeździ bo wtedy na bank masz problem ze stróżami.

Tak samo jak różowe, czerwone, zielone CCFL jakie już się pojawiają na allegro :)

Opublikowano
widziałem kiedyś niebieskie te z castoramy ;) ale gość chyba tylko od zabawy do zabawy jeżdził i w trase sie nie zapuszczał , jak ring to tylko biały , kolor xenonu
Opublikowano
Opublikowano
mnie już się znudziły te ringi , mam je już prawie 2 lata te CCFL kupione za 100 euro ;)

nic nowego nie wymyslisz.zmien fure,ale BMW AG,tez nic ciekawszego nie wymyslilo jak na razei,jezeli chodzi o swiatla.

Opublikowano
mnie już się znudziły te ringi , mam je już prawie 2 lata te CCFL kupione za 100 euro ;)

nic nowego nie wymyslisz.zmien fure,ale BMW AG,tez nic ciekawszego nie wymyslilo jak na razei,jezeli chodzi o swiatla.

chyba masz rację , jedyne co jeszcze to poprawiłem fabryczne audio

Opublikowano

a ja koledzy mam troche dylemat

moje auto wyglada praktycznie jak premiera.

jednak nie mam xenonow.

Nie wiem czy zalozyc ringi zolte czy biale jak xenon...

widzac u premiera te zolte jestem jak najbardziej za - beda chyba fajnie kontrastowac z zwyklym kolorem swiatel.

ale nie wiem czy nie postarzeja auta :(

No i od ktorego sprzedawcy brac na allegro zeby nie miec problemow z bledem zarowek albo zeby bylo to porzadnie wykonane.

Prosze o rade i pozdrawiam.

Opublikowano
popatrz na allegro, jest aukcja chyba za 139 i koles pisze ze jego ringi nie powoduja bledu zarowek... a kolor no coz ja do dnia dzisiejszego sam nie wiem czy nie kupic drugiego kompletu, jakby nie wydatki na m-pakiet to moze bym sie skusil
Opublikowano
premier. sorry ale ja tak z innej beczki.wspomniales cos odnosnie m-pakietu.rozumie ze zakladales do e46 xxx.wiec jak mozesz powiedz mi czy zderzak m-power lub m-technic bedzie pasowal do e46 320d turing.(mialem maly akcydencik i musze wymienic zderzak wiec sie zastanawiam nad leprzym) z góry dzięki.
Opublikowano

zakladalem do sedana na tyl i pasowal bez problemow.

a teraz to co ustalilem z przodem:

mowimy tylko o m-pakiecie poniewaz m3 nie bedzia pasowal jest za szeroki, podobno mozna cos przerobic ale to dla odwaznych... zderzaki od m-pakietu sedan-kombi sa takie same, podobno mozna tez zostawic oryginalne kierownice powietrzne na hamulce tylko trzeba je lekko naciac i pasuja. I co najwazniejsze to zderzak od coupe na 99% tez pasuje, zreszta na niemieckich forach jest sporo zdjec sedanow ze zderzakami od coupe ale tu juz trzeba zastosowac nowe kierownice powietrza.

roznice w zew w wygladzie zderzakow kombi0sedan ma listwy na wysokosci rejstracji, coupe nie posiada czarnej listwy...

szukam aktualnie m-pakietu na przod ale ciezko jest cos trafic jak jest to alby bylo klejone albo cos urwane albo czegos nie ma... oczywiscie mowimy o normalnych pieniadzach :) mam nadzieje ze troszke Ci to naswietlilem

Opublikowano
chyba wole uzywany oryginal niz nowy prawie jak oryginal nawet jak jest z abs-u... widzialem takie zderzaki w PL na aukcjach i wyobraz sobie ze pisalem do 3 sprzedawcow o wykonanie, jak pasuje etc... /na ktoryms nawet zauwazylem ze listwy nie pasuja/ i NIKT nie odp.. ale spokojnie cos sie trafi :)
Opublikowano
no wlasnie nie wiem...

wydaje mi sie ze do mojego koloru auta moze zolty lepiej wygladac...

hmm...

bierz xenon,po co masz pozniej zalowac :D

Ja mam xenon,ale czekam na zalozenie i sie juz doczekac nie moge