Skocz do zawartości

330 Coupe a podpięcie haka do przyczepki - profanacja?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z tego co mi wiadomo to raczej nie bedzie trzeba nic przecinać ani wiercic, z tego co wiem to każdy hak mocuje sie zamiast tylnej belki, czyli demontuje się tylnia belke i w te dziury montuje sie mocowanie haka, no i oczywiście musi być moduł, zeby bład w kompie nie wyskakiwał.
Opublikowano
Wg mnie jeżeli marzy Ci się coupe i możesz sobie na nie pozwolić, nie ma sensu odmawiać sobie tej przyjemności tylko ze względu na opinie postronnych osób, dla których coupe i przyczepka to w ogóle wieś, obciach etc.

Popieram. Nie podoba ci sie combi kupuj coupe i wstawiaj hak ale odpinany. Miej w nosie co kto mowi....

Pozdrawiam

Opublikowano

Ojj kolego ja bym to powaznie przemyślał, każdy doradza rób wdł swojego zdania bo ich to nie dotyczy, z rozwścieczona żoną niema żartów,to nie jakiś tam windykator czy Pan z z grupy przestępczej ,to sto razy gorsze . :mrgreen:

Lepiej znajdź jakiś kompromis niż byś miał postawić żonkę przed faktem dokonanym. Samochód to nie krawat a na twym miejscu niechciałbym nocować w garażu w taką pogode :). :norty:

Opublikowano

kup hak albo...

Może zostawię zardzewiałego vw golfa II TD z hakiem jako wóz pociągowy, a coupe pozostawię jak ją fabryka stworzyła. :)

zostaw golfa jak nie chcesz bmka ciagnac przyczepki.

pytanie czy to ladna przyczepka czy pobijana i pordzewiala???

MY NAME IS, KRZYSIU JEZYNA ZE SZCZECINA :wink:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=60823 ZOBACZ TO!!

http://img261.imageshack.us/img261/6339/logorot125ee4.jpg